Weduwe blijft cadeaus krijgen van haar overleden echtgenoot: "het is een emotie die zich elk jaar herhaalt" (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

24 April 2023

Weduwe blijft cadeaus krijgen van haar overleden echtgenoot: "het is een emotie die zich elk jaar herhaalt" (+ VIDEO)
Advertisement

De liefde, de echte, is een meer uniek dan zeldzaam geschenk dat erin slaagt alles te overleven en echt eeuwig te zijn: het overwint barrières zoals kilometers, problemen en overleeft zelfs het overlijden van een van de twee. Meneer Rich Cox wist het heel goed, een man die veel te vroeg is heengegaan, maar die er alles aan deed om zijn liefde te laten overleven.

Zijn enige wens was namelijk dat zijn vrouw Tracy nooit het geweldige gevoel zou vergeten dat hij gedurende 26 jaar huwelijk voor haar voelde. Zo zorgde hij er vóór zijn overlijden voor dat de vrouw bij elke gelegenheid een verrassing kon krijgen, vooral op Valentijnsdag en verjaardagen.

via CNN

Advertisement
YouTube - LEX18

YouTube - LEX18

Tracy ontving haar eerste geschenk een jaar na het overlijden van haar man: "Ik voelde dat hij nog steeds bij me was", zei ze. Vanaf dat moment ontvangt de weduwe elk jaar de bloemen met een ander kaartje, maar altijd met zinnen vol liefde. In 2018 stond erop geschreven: “Tracy, je ziet me niet, maar ik ben er altijd. Ik hou van je, Rich.” Tracy woont in Kentucky, in de Verenigde Staten, en spreekt liefdevol over haar man, die op 53-jarige leeftijd is overleden: hij was een liefhebbende, emotionele en zorgzame man die haar graag bloemen gaf, ook zonder specifieke reden.

“Elke keer als ik ze ontvang, voel ik zoveel emoties en tranen van vreugde. Ze brengen zoveel herinneringen bij me terug”, vertelde ze. De vier kinderen van Rich en Tracy wisten van het geheime project van hun vader, maar weten niet hoe hij erin slaagde bloemen te laten bezorgen voor zijn vrouw. Ze weten alleen dat het nog lang zal doorgaan. "Hij is het soort man dat elke vrouw droomt te vinden. Een waar liefdesverhaal", zei dochter Bethany.

Advertisement

Zelfs Tracy kon er niet achter komen of Rich de bloemist vooraf betaalde of instructies voor iemand achterliet, maar diep vanbinnen maakt het haar niet uit. Ze weet alleen dat elk jaar, als ze bloemen voor haar deur ziet, haar hart sneller voelt kloppen en er een glimlach op haar gezicht verschijnt.

Ze weet dat Rich vanaf daar naar haar kijkt en haar een kus toeblaast. Ze weet dat hun liefde sterker is dan wat dan ook en dat ze elkaar op een dag weer zullen ontmoeten. Tot die dag leeft Tracy sereen en dankbaar voor het geschenk dat Rich haar heeft gegeven: een eeuwige liefde.

Advertisement