Hij besluit te trouwen met een vrouw die zwanger is van een andere man: velen bekritiseren hem, maar hij snoert hen de mond

Janine image
door Janine

08 Juli 2023

Hij besluit te trouwen met een vrouw die zwanger is van een andere man: velen bekritiseren hem, maar hij snoert hen de mond
Advertisement

Je weet nooit wat het lot voor je in petto heeft. De toekomst is onzeker en ondoorgrondelijk. Maar is dit niet een van de mooiste aspecten van het bestaan? Veel verhalen zijn ongelooflijk: sommige gebeurtenissen zijn zo merkwaardig, bijzonder en uniek dat ze levenslessen kunnen worden.

Wat gebeurde met een jonge vrouw, Jordan, wier leven in een tijdsbestek van een paar maanden op zijn kop werd gezet, is heel bijzonder. Ze ging van een leven met zichzelf naar een oude bekende aan haar zijde, voor altijd. Maar laten we bij het begin beginnen.

via Nypost

Jordan McHenry Hales vertelde haar emotionele verhaal op sociale media: "Ik was ongeveer 5 maanden zwanger, ik had een mooie dikke buik en... ik had geen flauw idee hoe ik voor mijn baby moest zorgen", begon de jonge vrouw.

"Het was helemaal niet wat ik wilde, ik was destijds van plan zwanger te worden en een gezin te stichten met mijn vriend, maar het ging niet goed. Ik was dus alleen”, voegde ze eraan toe.

Maar de dingen gaan niet altijd zoals gepland. Toch lijkt het erop dat het leven ons soms tegemoet komt op momenten dat we het het meeste nodig hebben, precies zoals Jordan overkwam: een oude bekende nam contact met haar op.

Advertisement

Haar ex-vriend van het lyceum, Cal Hales, had namelijk contact met haar opgenomen en haar gevraagd of ze met hem uit wilde gaan. Ze had verbaasd maar geïntrigeerd geaccepteerd.

De twee jonge mensen waren jaren eerder niet op een "slechte" manier uit elkaar gegaan: Cal was gewoon een jaar eerder afgestudeerd en was daarom ergens anders heen verhuisd om zijn studie voort te zetten. Het mooie paar had onvermijdelijk die puberale relatie verbroken.

Maar nu zijn ze weer samen en de nu man en ex-vriend wilden hun sentimentele relatie herstellen. Het maakte hem niet uit dat ze zwanger is van een ander: het geluk van zijn nieuwe liefde is alles wat er toe doet. Een maand later, na een korte maar intense relatie, vierde het herenigde paar hun huwelijk.

Veel gebruikers hebben gereageerd op hun verhaal: “ze heeft iemand gevonden die de rekeningen zal betalen"; "Ik zou nooit met een alleenstaande moeder uitgaan"; "je moet trots zijn op je keuze"; "je bent een buitengewoon persoon", dit zijn enkele van de belangrijkste meningen. Wat denk jij ervan?

Advertisement