Een vrouw vraagt om een maaltijd mee te nemen omdat haar dochter vervelend doet; de serveerster antwoord met een "Nee"

Janine image
door Janine

25 Oktober 2018

Een vrouw vraagt om een maaltijd mee te nemen omdat haar dochter vervelend doet; de serveerster antwoord met een "Nee"
Advertisement

Uit eten gaan met je kinderen kan een avontuur blijken te zijn: veel mensen vragen obers om het bestelde eten in te pakken en het mee te nemen vanwege de grillen van de kinderen. Dat is precies wat deze vrouw gebeurde, Courtney Pedigo, in een restaurant dat ze met haar familie had bezocht. De serveerster die hen bediende, weigerde haar verzoek om alles in een zakje in te pakken, en leerde haar een les.

via Courtney Ruth Pedigo / Facebook

Advertisement
Fraser Reid/Flickr

Fraser Reid/Flickr

Courtney Pedigo was samen met haar 18 maanden oude dochter en de rest van het gezin in het restaurant: tijdens het eten begon het kleine meisje te jammeren en weigerde om te blijven zitten. De moeder vroeg, geërgerd, om het eten in te pakken om het mee te nemen, maar de reactie van de serveerster was onverwacht: "Nee!".

Zonder de vrouw de tijd te geven om te antwoorden en om uitleg te vragen, zei de serveerster - een 22-jarig meisje genaamd Nianni - haar om te gaan zitten en door te gaan met eten. Meteen daarna kwam ze naar de tafel met een ijsje en begon het meisje te entertainen, terwijl haar moeder in alle rust haar maaltijd kon eten.

Nianni, die naar haar gebaar verwijst, zei: "Ik wilde niet dat ze weg zou gaan. Ze kwam hier om te genieten van een maaltijd met haar familie en dat zou mogelijk moeten zijn. Ik vind niet dat ze het restaurant zou moeten verlaten, vanwege de grillen van haar dochter. Het is normaal dat kleine kinderen zich zo gedragen".

Courtney heeft het gebaar van de jonge serveerster gewaardeerd, zozeer zelfs dat ze er een post op Facebook aan wilde wijden om iedereen over haar vriendelijkheid te vertellen. Nianni herkent de ergernis die kinderen soms met zich mee brengen goed; ze heeft ook een driejarige dochter en begrijpt hoe moeilijk het is om in alle rust te kunnen eten.

De eigenaar van het restaurant had niets te klagen over het feit dat Nianni de tijd had genomen om het kleine meisje van Courtney te vermaken: het restaurant is een plek die vaak door gezinnen wordt bezocht en het is goed dat ze er in alle sereniteit kunnen zitten.

Credit image: Dwight Burdette/Wikimedia

Advertisement