Dit is waarom het niet gemakkelijk is om iemand met het sterrenbeeld Vissen volledig te begrijpen

Janine image
door Janine

30 Oktober 2018

Dit is waarom het niet gemakkelijk is om iemand met het sterrenbeeld Vissen volledig te begrijpen
Advertisement

Degenen die behoren tot het 12e en laatste teken van de dierenriem, worden beschouwd als dromers bij uitstek. Vissen slagen erin om aan de realiteit te ontsnappen dankzij hun fantasie en hun sterk ontwikkelde verbeeldingskracht. Het zijn over het algemeen zeer intuïtieve mensen, onafhankelijk en wijs, en ze slagen erin om anderen grote empathie te tonen. Soms wordt hun enthousiasme contraproductief, en lopen ze het risico iemand te vertrouwen die niet hun vertrouwen verdient of emotioneel overmatig kan worden beïnvloed.

Over het algemeen is de persoonlijkheid van Vissen erg complex en soms in tegenspraak: dit zijn de redenen waarom het moeilijk is om ze volledig te begrijpen.

Advertisement
numerologysign.com

numerologysign.com

Ze worden gekenmerkt door een overweldigende empathie:

Door hun vermogen om zich situaties voor te stellen, kunnen Vissen zich gemakkelijk in de innerlijke wereld van andere mensen onderdompelen en onmiddellijk empathie en mededogen ervaren. Deze gave is op zich mooi, maar soms kan het een probleem zijn, vooral als je je emoties niet meer kunt onderscheiden van die van anderen, of als je jezelf teveel laat overweldigen.

Ze zijn erg onafhankelijk:

Vissen zijn zelfstandig bij uitstek, tot het punt dat ze tot koppigheid leiden. Zelfs als ze hulp nodig hebben, hebben ze de neiging om het zelf op te lossen, en hierdoor komen ze vaak in de problemen. Als je een Vis bent, onthoud dan dat de mensen om je heen je graag zouden willen helpen, als het nodig is; als je in plaats daarvan een Vis kent, houd zijn trots in gedachten, en bied voorzichtig je hulp aan.

Advertisement
Quang Dự Design/Flickr

Quang Dự Design/Flickr

Ze zijn erg avontuurlijk: aangetrokken door nieuwe ervaringen en continue beweging, kan het zijn dat een Vis het moeilijk vindt om sterke banden te smeden. Om deze reden is het in het geval van een relatie essentieel om deze avontuurlijke geest samen te cultiveren, door te reizen en mensen te leren kennen.

Ze zijn dromers: als aan de ene kant dit aspect van Vissen creativiteit, verbeeldingskracht en het vermogen om problemen op te lossen met zich meebrengt, aan de andere kant kan het ertoe leiden dat ze vervreemd raken van de realiteit en een niet-objectief oordeel hebben over alledaagse kwesties.

Het zijn introverten: Vissen ontmoeten graag nieuwe mensen en beleven graag nieuwe ervaringen, maar dit aspect botst met hun introverte eigenschappen, een ander kenmerk dat hen onderscheidt. De twee kanten van dezelfde medaille zijn voortdurend in conflict, wat het leven moeilijker maakt voor degenen die graag hun diepste zelf willen benaderen. Ze kunnen zich in het begin als verwijderd en hooghartig presenteren, maar het is de moeite waard om dieper te graven om hun zachte en zorgzame ziel te ontdekken.

Advertisement