Een echtpaar koopt een oude vrachtwagen op Ebay en weet er een volledig uitgeruste camper van te maken - BekijkDezeVideo.nl
x
Een echtpaar koopt een oude vrachtwagen…
De oma verwelkomt een nieuwe zwerfkat in huis, maar haar kleinzoon onthult dat het eigenlijk een buideldier is Welke van deze alchemistische symbolen trekt je het meest aan? Het antwoord zal onthullen welke uitdaging je op dit moment ondervindt

Een echtpaar koopt een oude vrachtwagen op Ebay en weet er een volledig uitgeruste camper van te maken

04 November 2018 • Door Janine
90.226
Advertisement

Velen van ons dromen erover om alles in de steek te laten om de wereld rond te reizen. Er zijn mensen die de moed en de mogelijkheid vinden om het te doen, anderen daarentegen niet. Iona Stewart, 27, en Martin Hill, 38, deden het. Afgelopen mei kochten ze een vrachtwagen op Ebay, die werd gebruikt voor de bezorging van brood, en maakten er hun droomhuis van. Waar hun hart hen ook brengt, hun nieuwe huis gaat met hen mee.

Alles begint in 2014 bij een paar glazen bier, wanneer Martin Iona voorstelt om een vrachtwagen te kopen en het in alle opzichten in een huis te veranderen. Hoewel het op dat moment misschien een idee leek, realiseert het echtpaar deze droom in mei 2018, wanneer ze er een kopen op Ebay voor de prijs van £3600.

De twee gingen meteen aan het werk en begonnen het te herstructureren om het bewoonbaar te maken. Martin is vooral betrokken bij de bouw, terwijl zijn verloofde voor de inrichting van de ruimte en het meubilair zorgt.

Advertisement

Hun nieuwe huis wordt half oktober voltooid, na vier maanden hard werken. De vrachtwagen is klein in vergelijking met traditionele stacaravans, maar hij is overal mee uitgerust en alles heeft zijn eigen ruimte.

Advertisement

Na het verkopen van Martin's pub in Nottingham vertrok het stel onmiddellijk op reis om Europa te ontdekken met hun droomhuis.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt