Ze wint de loterij en verbergt het nieuws voor haar man: door een domme fout raakt ze alles kwijt

Janine image
door Janine

07 Augustus 2023

Ze wint de loterij en verbergt het nieuws voor haar man: door een domme fout raakt ze alles kwijt
Advertisement

Een overwinning in de loterij: hoevelen van ons hopen, proberen en dromen van een definitieve verandering in ons leven. Het is onwaarschijnlijk dat het gemakkelijk te bereiken is, je hoeft alleen maar een diep vertrouwen te hebben in vrouwe Fortuna en hopen dat het geluk op onze deur klopt. Maar stel: als het zou gebeuren en je zou rijk worden, hoe zou je reageren als iemand je zou vertellen dat je dat bedrag weer zou verliezen?

Daar hoor je nooit van, maar het is een omstandigheid waarin de vrouw in het middelpunt van dit verhaal zich bevond. Of het nu een kwestie van karma was of niet, ze ging van een gewoon mens naar een miljonair, om vervolgens alles weer te verliezen. Hoe kon dat? Laten we er samen achter komen.

via Mirror

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Het verhaal speelde zich af in Californië in de inmiddels verre jaren ’90, maar het is nog vers in het geheugen van de mensen gebleven en is nog steeds het vertellen waard. Denise Rossi, die toen 49 was, had het enorme voorrecht haar geluk te beproeven en een duizelingwekkend bedrag mee naar huis te kunnen nemen: maar liefst 1,3 miljoen dollar. We moeten toegeven dat het veel geld is, zoveel dat het gemakkelijk iemands leven kan veranderen. Jammer dat ze een dwaze fout heeft gemaakt waardoor ze alles verloor.

Het is echt gebeurd, we maken geen grapje. Toen ze eenmaal hoorde van de overwinning, besloot de vrouw dat ze haar buit nooit met haar toenmalige echtgenoot zou delen, maar ze koos ervoor om erover te zwijgen en vroeg onmiddellijk de echtscheiding van de man aan.

Advertisement
Pxfuel - Not the actual photo

Pxfuel - Not the actual photo

De overwinning vond plaats 11 dagen voordat Denise de scheiding aanvroeg, een beslissing van haar die Thomas Rossi volkomen verbijsterd achterliet, de ex-man, die na 25 jaar huwelijk nooit had verwacht te scheiden van zijn wederhelft.

In verschillende interviews bekende de man hoe het altijd goed was gegaan tussen hem en zijn vrouw en hoe plotseling die beslissing was genomen. Volgens zijn verhalen zou Denise ineens moment zijn veranderd en wilde scheiden. Omdat hij haar niet kon dwingen van gedachten te veranderen, stemde de man toe en ging de procedure verder. Twee jaar na de scheiding kwam hij alles te weten.

Op een dag kreeg Thomas een brief thuis die bedoeld was voor zijn ex-vrouw. In die brief werd gesproken over grote bedragen en het bedrijf dat de afzender was, had het over een enorme loterijwinst van mevrouw Rossi. Het mysterie van het verzoek om echtscheiding werd ontdekt. De man begreep alles en zorgde ervoor dat de zaak voor de rechter kwam.

Pexels

Pexels

Hoewel de vrouw bleef beweren dat het al een tijdje niet goed ging tussen haar en haar man, bracht de rechter de overwinning in verband met de scheiding en vond haar schuldig aan fraude omdat ze het nieuws niet met haar toenmalige echtgenoot had gedeeld en oordeelde dat het volledige bedrag binnen een paar jaar aan de andere partij zou moeten worden betaald. Een dwaze fout en hebzucht kwamen Denise duur te staan ​​en in een oogwenk verloor ze alles wat ze zo graag wilde beschermen. De vrouw zou haar ex jaarlijks een bedrag van 66.800 dollar moeten geven, totdat de totale uitkering was bereikt.

Een enorme tegenslag en de actie van karma die blijkbaar niet lang op zich liet wachten. Denise's advocaat, Connolly Oyler, voerde aan dat ze geen cent zou verliezen als ze haar man maar niet over haar winst zou vertellen. De miljonair zat natuurlijk niet toe te kijken en bedacht meteen een tegenoffensief, zonder het gewenste effect te hebben.

Uiteindelijk loont eerlijkheid altijd en misschien heeft de vrouw te veel aan zichzelf gedacht. Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement