De moeder komt thuis met het geadopteerde meisje: de manier waarop de twee zussen reageren zal je hart verwarmen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De moeder komt thuis met het geadopteerde…
Als je één van deze signalen opmerkt, betekent het dat een engel je heeft bezocht In vriendschap hoef je elkaar niet elke dag te zien: je kunt ook ver weg zijn, zonder dat er iets verandert.

De moeder komt thuis met het geadopteerde meisje: de manier waarop de twee zussen reageren zal je hart verwarmen

13.037
Advertisement

Op het web gaat een zeer ontroerende video rond die ons een speciaal moment laat zien van twee zusjes: de komst van een nieuw gezinslid. Het pas in haar nieuwe huis aangekomen meisje is een geadopteerd kind en dit lijkt geen enkel probleem te creëren voor de twee meisjes. Hun reactie is het bewijs van de puurste liefde die er kan zijn, zonder invloeden van familieleden of de samenleving: de echte getuigenis dat boosaardigheid deel uitmaakt van de volwassen wereld.

Een moeder komt het huis binnen met een klein meisje in haar armen, met de bedoeling haar melk uit een fles te laten drinken. De vrouw gaat naar de keuken, waar haar twee dochters en oma op haar wachten. De meisjes zijn erg blij om dat kleine wezentje te zien. Ze springen en lachen enthousiast, knuffelen en kussen het meisje. Op een gegeven moment wordt de oudste van de twee emotioneel en huilt vlakbij haar moeder en haar nieuwe zusje. Het kleine meisje is melk aan het drinken, in de liefhebbende armen van haar nieuwe moeder, en de meisjes kunnen niet wachten om haar hun liefde te tonen.

We laten je de video zien... je zult het ongetwijfeld prachtig vinden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt