Deze vrouw is op haar verjaardag bevallen... voor de tweede keer

Janine image
door Janine

10 November 2023

Deze vrouw is op haar verjaardag bevallen... voor de tweede keer
Advertisement

De verjaardag is altijd bijzonder, ongeacht de leeftijd van de jarige, het is een moment om aan jezelf te wijden, wat extra aandacht te krijgen en te genieten van een dag vol emoties. Als je klein bent gebeurt dit nog meer, je viert het met vrienden, je krijgt veel cadeautjes, je eet je favoriete taart. Toch zijn er verjaardagen die zelfs voor volwassenen onvergetelijk zijn.

De moeder in het middelpunt van dit verhaal weet er alles van, laten we samen proberen te begrijpen waarom.

Advertisement

Een heel speciale dag

Een heel speciale dag

Libby McFarland/Facebook

Libby McFarland, een 29-jarige Amerikaanse vrouw, stond centraal in een op zijn zachtst gezegd ongelooflijk verhaal. Ze is moeder van 3 prachtige kinderen, en werd geboren op 18 oktober, en met welke waarschijnlijkheid kon het gebeuren dat op exact dezelfde datum niet één maar twee van haar kinderen werden geboren? Het toeval gebeurde zowel in 2018, met de komst van haar tweede kind, Arrow, als in 2023, met de geboorte van Navy, haar dochter.

"Geen van de twee geboorten was gepland voor die dag - zei de vrouw - Mijn baby zou op 24 oktober via een keizersnede arriveren, maar toen veranderden de artsen de plannen vanwege een probleem. Ook mijn tweede kind zou niet op 18 oktober geboren zullen worden, maar toch gebeurde het."

Advertisement

Hoe vier je gelijktijdige verjaardagen?

Hoe vier je gelijktijdige verjaardagen?

Libby McFarland/Facebook

Libby verklaarde dat ze er buitengewoon gelukkig mee was en bekende dat ze voor de volgende vieringen van plan zijn een prachtig Halloween-themafeest te organiseren: hun datum is zo dichtbij 31 oktober, en iedereen in de familie is er dol op, dus waarom zouden ze er niet van profiteren? Een ongelooflijk toeval, als we erover nadenken, dat hun leven speciaal maakte en op een nog diepere manier met elkaar verbonden.

"Het leek me niet mogelijk en ik was net als alle mensen die erover hoorden vol ongeloof - verklaarde ze opnieuw - ik ben er blij mee, mijn kinderen zijn alles voor mij en deze situatie maakt me gelukkig als ik er alleen maar aan denk".

Een toeval in het gezin...

Een toeval in het gezin...

Libby McFarland/Facebook

Dergelijke gebeurtenissen zijn zeldzaam, en het komt niet elke dag voor dat er meer dan één kind op dezelfde datum als een van de ouders wordt geboren, maar toch bestaan ​​ze en het gezin in kwestie is daar een voorbeeld van. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het niet de eerste keer voor hen is. De oudste van de drie broers, Isaiah genaamd, is 9 jaar oud en hij is geboren op 19 juni, precies op de verjaardag van zijn oma en de tweede vrouw van zijn opa. Libby's moeder en stiefmoeder zijn allebei op die dag in juni geboren en vieren die dag samen met hun kleinzoon.

Geboren worden op toch al belangrijke data lijkt dus iets gewoons in deze familie, maar hoe mooi kan dit toeval zijn? Veel mensen willen hun bijzondere dag graag delen met een dierbare, dat is natuurlijk niet altijd mogelijk, maar in dit geval overtrof het alle verwachtingen.

Het enige wat we kunnen doen is hen een ​​gelukkige verjaardag wensen voor toekomstige jubilea en het beste voor hun leven samen.

Advertisement