5 redenen waarom we allemaal zouden moeten proberen een Ram in ons leven te hebben

Janine image
door Janine

10 November 2018

5 redenen waarom we allemaal zouden moeten proberen een Ram in ons leven te hebben
Advertisement

De Ram, een teken dat wordt gekenmerkt door een sterke persoonlijkheid, koppig als de hoorns van het wezen dat het vertegenwoordigt. De ram is een goede vriend, met wie je vaak zou kunnen discussiëren, maar waarmee je de schoonheid van de positieve vergelijking zult ontdekken. In de liefde is de Ram gepassioneerd, levendig en altijd gefocust op een mogelijke verbetering.

Weet je waarom je in je kennissen en vriendenkring nooit een Ram mag missen? Hier zijn 5 redenen die het je uitleggen!

Advertisement
pixabay.com

pixabay.com

  1. Het zijn grappige mensen: als je entertainment nodig hebt, iemand die je aan het lachen maakt, zal de Ram zeker aan al je behoeften voldoen. Hun energie en infantiliteit, in de positieve zin van het woord, zullen je meeslepen tot het punt dat je je zorgen vergeet. Ze houden er ook van om in het middelpunt van de belangstelling te staan, maar hun charisma zal hen niet onaardig maken: het zal moeilijk zijn om hun charme te weerstaan!
  2. Ze zijn extreem eerlijk: de ram is een koppig teken, we zeiden het al, maar dat is niet de reden dat hij confrontaties vermijdt. Eerlijkheid is de waarde die al hun gesprekken en gebaren animeert. Wees niet verbaasd als een ram je de bittere waarheid zou vertellen: waarschijnlijk denken veel andere mensen hetzelfde, maar hebben ze er de moed niet voor!
  3. Ze hebben een voorbeeldige wilskracht: waarschijnlijk is er geen vastberadender teken dan de Ram. Wanneer ze een doel hebben, zullen ze alles doen om het te bereiken. Het zijn ook erg geduldige wezens, dus tijd is geen factor die hen bang maakt. Deze wilskracht die ze bezitten, maakt hen uitstekende motivators: als je problemen hebt om een doel te bereiken, praat dan met een Ram: ze zullen je de juiste ondersteuning en hulpmiddelen geven om het gecompliceerde mogelijk te maken.

Advertisement
numerologysign/Flickr

numerologysign/Flickr

4. Ze zijn avontuurlijk en spontaan. We hebben al gezegd dat de Ram een zeer energiek en actief teken is: dit betekent ook dat ze altijd op zoek zijn naar nieuwe dingen om te doen en plaatsen om te ontdekken. Het zijn uitstekende mensen om tijd mee door te brengen, omdat ze op een spontane manier met mensen omgaan.

5. Ze zijn loyaal: het woord van een Ram is dat van alle andere tekens bij elkaar. De ram respecteert altijd een belofte en wanneer iemand hem een geheim vertelt, kun je er zeker van zijn dat hij dit voor altijd bewaart.

Waarom zouden we allemaal een ram in onze vrienden en kennissenkring moeten hebben? Omdat niemand anders voor je kan zorgen, zoals een Ram dat kan!

Advertisement