De hond wordt naar de begrafenis van zijn baasje gebracht en benadert hem om voor de laatste keer afscheid te nemen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De hond wordt naar de begrafenis van…
Volgens deze kinderarts moeten kinderen buiten spelen, ook als het buiten koud is Een keer per week voor de kleinkinderen zorgen kan de mentale veroudering van oma’s vertragen: dat beweert een studie

De hond wordt naar de begrafenis van zijn baasje gebracht en benadert hem om voor de laatste keer afscheid te nemen

Door Janine
3.140
Advertisement

We zijn er allemaal van overtuigd: het wezen dat meer dan wie ook loyaliteit en liefde vertegenwoordigt, is ongetwijfeld de hond. Deze lieve dieren kunnen fantastische metgezellen van het leven zijn; ze laten hun baasje nooit in de steek, ze blijven bij ze tot het einde en riskeren zo nodig hun eigen leven voor hun veiligheid.

Een voorbeeld van deze toewijding wordt gegeven door Sadie, een kruising van 13 jaar die moest lijden onder het verlies van haar geliefde baasje, die iedereen een onweerlegbaar bewijs van haar liefde gaf. Het begon allemaal toen Sadie's baasje plotseling stierf aan een hartaanval...

Voor zowel de hond als de vrouw van de man, Julia Beaulieu, was het een schokkend moment. De man was thuis toen hij zich niet goed voelde, en de hulpverleners kwamen meteen. Na enkele pogingen om hem te reanimeren, beseften ze dat er niets meer te doen was.

Zoals zijn vrouw vertelt, ging de hond, toen de artsen stopten met reanimeren, bij de man staan, drukte zijn neus tegen de hand van de man alsof ze hem wakker wilde maken. Wat de volgende dagen gebeurde bevestigde het vermoeden: Sadie had niet begrepen wat er was gebeurd.

In de dagen daarop begon de hond tekenen van depressie te vertonen: ze at niet meer en viel 4 kg af; bovendien ging ze vaak naar het raam toe, wachtend op de komst van de auto van zijn baasje, zoals ze altijd deed. Omdat ze zo verdrietig was haar hond in die staat te zien, besloot Julia haar mee te nemen naar de begrafenisceremonie.

Het was bij die gelegenheid dat het rouwcentrum deze trieste en ontroerende foto maakte: Julia en Sadie naderden de kist; de hond richtte zich op haar poten en keek in de kist. Op haar snuit leek Julia een uitdrukking van verbazing te zien... na een paar seconden gevolgd door een meer ontspannen blik. De rest van de ceremonie bleef Sadie stil bij haar "moeder".

Advertisement

Toen ze thuiskwamen, ging de hond de keuken in, en na dagen vasten begon ze eindelijk weer iets te eten. Julia begreep toen wat er was gebeurd: tot dat moment wachtte Sadie op haar baasje. Afscheid nemen van haar "vader" was de enige manier om hem te laten gaan.

Tags: DierenHondenSchattig
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt