Gelukkige stellen praten meestal niet over hun relatie op sociale media: enkele redenen waarom dit gebeurt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Gelukkige stellen praten meestal niet…
10 gewoonten van boeddhistische monniken die erg streng zijn maar je leven ten goede kunnen veranderen 8 dingen die mensen met een bovengemiddeld analytisch vermogen gewoonlijk doen

Gelukkige stellen praten meestal niet over hun relatie op sociale media: enkele redenen waarom dit gebeurt

Door Janine
2.688
Advertisement

Op sociale netwerken publiceert ieder van ons te lieve foto's, gedichten, afbeeldingen en profielfoto's om aan hun wederhelft te wijden en elke gelegenheid aangrijpen om te herhalen hoe gelukkig ze samen zijn. Maar kunnen deze stellen echt zeggen dat ze gelukkig zijn? Er zijn stellen die echt gelukkig zijn en die hun relatie niet publiceren, wetende dat het niet handig is om de afgunst van mensen te voeden.

Maar er zijn nog 5 andere redenen waarom de echt gelukkige koppels niet zo vaak op sociale netwerken publiceren over de dingen die hen aangaan.

foto: pixabay.com

1. Als ze gelukkig zijn, worden ze niet afgeleid door sociale netwerken.
Gelukkig zijn met iemand betekent genieten van de samen doorgebrachte tijd, door aandacht aan elkaar te geven en naar elkaar te luisteren. Elke ontmoeting benutten om foto's of video's te maken, suggereert dat er niets anders te delen is, zo niet de interesse in sociale media.

2. Mensen die geen gebruik maken van sociale netwerken zijn gelukkiger.
In feite zijn mensen die afstand hebben van sociale netwerken ook mensen die een hogere persoonlijke tevredenheid tonen. Het voortdurend verbonden zijn met de sociale media toont een soort ontevredenheid in het paar.

3. Ze hoeven zichzelf of anderen niet te overtuigen.
Het lijkt erop dat de dingen die we op sociale media delen bedoeld zijn om andere mensen te overtuigen van iets over ons, of om onszelf te overtuigen. Met andere woorden, als iemand altijd foto's publiceert met zijn partner, kan het gewoon zijn om anderen ervan te overtuigen dat het goed gaat met de relatie, of om het tegen zichzelf te zeggen.

foto: pixabay.com

4. Het zijn geen narcisten
Mensen die vaak foto's van zichzelf of met hun partners plaatsen, kunnen vatbaar zijn voor narcistische vormen. Het is niet een kwestie van liefde en geluk vieren met een andere persoon, maar van het vieren van jezelf om erin geslaagd te zijn een doel te behalen.

5. Mensen met een goede relatie zijn zeker van zichzelf.
Publiceren op sociale media kan een teken van onzekerheid verbergen. Door de mening van anderen kan iemand zich gerealiseerd en voldaan voelen. Stellen die een goede relatie hebben, hebben geen bevestiging van anderen nodig om zich zeker te voelen.

Advertisement

Ben je het ermee eens dat gelukkige stellen minder vaak sociale netwerken bezoeken?

foto: pixabay.com

Natuurlijk is er niets mis met het van tijd tot tijd publiceren van een foto van elkaar: we verwijzen naar degenen die het op een gebruikelijke en zeer eentonige manier doen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt