Door deze kleine test uit te voeren, kun je de biologische leeftijd van je lichaam ontdekken - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Door deze kleine test uit te voeren,…
Een afwezige vader kan de emotionele ontwikkeling van kinderen beïnvloeden: dat zegt de psychologie De toekomstige bruidegom overlijdt een paar maanden voor de bruiloft: de bruid publiceert foto's van de bruiloft die nooit heeft plaatsgevonden

Door deze kleine test uit te voeren, kun je de biologische leeftijd van je lichaam ontdekken

Door Janine
14.861
Advertisement

De chronologische leeftijd (banaal genoeg degene die we vinden op de identiteitskaart) is heel anders dan de biologische leeftijd die een echte connectie heeft met het lichaam en de levensduur van een persoon. Het meten van het eerste type leeftijd is heel eenvoudig, terwijl er voor het tweede type een reeks wetenschappelijke technieken is die ons lichaam meten en analyseren. De methode die we gaan voorstellen is misschien minder wetenschappelijk, maar even indicatief en onthult de biologische leeftijd van je lichaam.

foto: Pxhere

Bereid je lichaam voor op de volgende bewegingen die je moet maken om te proberen het bloed in elke spier in je lichaam te laten stromen: een paar sprongen zouden voldoende moeten zijn. Hou je benen bij elkaar en hou ze gestrekt en buig je lichaam naar voren om de grond te raken. Als het moeilijk is om je benen bij elkaar te houden, kun je ze een beetje buigen, onthoud het punt waar je bent aangekomen en vergelijk het met de testantwoorden.

Als het je lukt om:

• De vloer met je vingers of handen aan te raken met gestrekte benen betekent dat je spieren flexibel genoeg zijn en vergelijkbaar zijn met die van iemand van 20-25 jaar oud!
• De vloer aan te raken met je vingertoppen met de benen gestrekt of licht gebogen zonder een bepaald ongemak te voelen, betekent dat je biologische leeftijd ongeveer 35-38 jaar oud is.
• De voeten aan te raken, maar niet de vloer met gestrekte of niet gestrekte benen, met wat ongemak, betekent dat de spierflexibiliteit van je lichaam ongeveer 38-50 jaar is.
• Als je niets hebt aangeraakt, of als je je benen te veel hebt gebogen en te veel ongemak hebt gevoeld, betekent dit dat je spieren even flexibel zijn als die van een 50-jarige.

Gelukkig kun je je spierflexibiliteit trainen! Met wat oefening is het mogelijk om tenminste op fysiek niveau te verjongen. Vergeet niet dat je met een gezond leven, een normaal dieet en dagelijks lichaamsbeweging, je identiteitskaart voor de gek kunt houden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt