De 6 redenen waarom de Weegschaal het meest nobele teken van de dierenriem is

Janine image
door Janine

03 December 2018

De 6 redenen waarom de Weegschaal het meest nobele teken van de dierenriem is
Advertisement

De Weegschaal wordt gekenmerkt door een soort van morele en persoonlijke balans die zich vertaalt in een sterk gevoel voor rechtvaardigheid, gevoeligheid, empathie en een grote zorg voor het uiterlijk. Het zijn zeer sterke persoonlijkheden die in de sociale sector actief kunnen zijn door te vechten voor idealen, maar ook zeer gevoelig, zozeer zelfs dat ze binnen een paar minuten nadenkend en introvert worden. Degenen die we hier gaan opsommen zijn de 6 belangrijkste punten waardoor de Weegschaal wordt beschouwd als het meest nobele teken van de dierenriem.

Advertisement
Pixabay

Pixabay

1. Artistiek gevoel. Wie het sterrenbeeld Weegschaal heeft, houdt van kunst, open ruimtes en de natuur. Soms zijn ze met hun hoofd in de wolken, maar dat betekent niet dat ze een moment van verwarring doormaken: ze verzamelen simpelweg hun gedachten om hun strategie te organiseren
2. Elegantie. Je zult nooit een Weegschaal zien die niet de juiste aandacht en zorg heeft besteed aan zijn kleding en uiterlijk. Hij doet het niet om op te vallen, het is slechts een weerspiegeling van zijn karakter en zijn persoonlijkheid.
3. Gevoel voor rechtvaardigheid. Het is een van de mooiste kenmerken van dit teken en toont de grote nobelheid van geest waar ze toe in staat zijn. Ze tolereren vormen van onrecht en misbruik niet, dus staan ze altijd klaar om aan de kant van de zwakkeren te staan en diegenen die in een achtergestelde situatie verkeren.

Advertisement
Pixabay

Pixabay

4. Gevoeligheid. Een van de belangrijkste kenmerken van dit teken. Wie het sterrenbeeld Weegschaal heeft, geeft de voorkeur aan "wij" in plaats van "ik" en heeft een natuurlijke aanleg voor harmonie en de al genoemde gerechtigheid. Het aanpakken van situaties waarin deze aspecten op de achtergrond worden gezet, is een reden tot lijden.
5. Gezelligheid. De Weegschaal kan nauwelijks leven zonder vrienden, zonder relaties en zonder te delen. Het kan gemakkelijk bemiddeling en compromissen vinden indien nodig om nobele en belangrijke doelen te bereiken. Maar ze kunnen niet tegen frivoliteiten, ook al zijn ze erg sociaal, ze hebben nog steeds een aanzienlijk vermogen tot persoonlijke controle.
6. Zorg voor het uiterlijk. De mensen van dit sterrenbeeld wijden tijd en zorg aan hun uiterlijk en gaan nauwelijks met mensen om die niet dezelfde "levensfilosofie" hebben. De aandacht die aan het eigen lichaam wordt besteed, wordt gezien als een vorm van respect voor zichzelf alsof het een soort persoonlijke waardigheid is.

Ken jij een Weegschaal met deze kenmerken?

Advertisement