Deze jonge vrouw begon kippen te fokken toen ze nog maar 14 was: vandaag heeft ze er 800 en verkoopt ze hun eieren - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze jonge vrouw begon kippen te fokken…
Een dakloze man reist op blote voeten met de bus, een man merkt het en geeft hem zijn schoenen Moeder met 6 kinderen haalt het baccalaureaat waar ze haar hele leven van had gedroomd

Deze jonge vrouw begon kippen te fokken toen ze nog maar 14 was: vandaag heeft ze er 800 en verkoopt ze hun eieren

30 September 2021 • Door Janine
1.206
Advertisement

De Covid-19-pandemie is zeker voor iedereen een doorn in het oog en heeft veel mensen tragische momenten laten beleven. Velen hebben zich moeten aanpassen aan de nieuwe situatie en de meest gelukkigen hebben zelfs tijd gevonden om zich te vervelen tijdens de beroemde lockdowns. Er zijn mensen die, zoals Abril Tolentino, een veertienjarige uit Argentinië, het beste uit die vrije tijd hebben kunnen halen om een ​​idee voor een klein bedrijf op te zetten. De jonge Abril, verveeld door het zittende leven, vroeg haar ouders of ze het land dat ze bezitten mocht gebruiken om te proberen kippen te houden. De ouders stemden toe en moedigden hun dochter aan door 10 kippen te kopen. Vanaf dat moment is Abril nooit meer gestopt en heeft nu zo'n 800 kippen.

Haar avontuur als pluimveehoudster begon met het uitbreken van de gezondheidscrisis, toen ze op 14-jarige leeftijd haar ouders vroeg om kippen te mogen fokken op hun land op het platteland. Een klein project dat positief werd onthaald door de ouders, die meteen de eerste tien kippen kochten. Na de eerste tien kwamen al snel de anderen: 20 kippen waarvan Abril de eerste eieren begon te verkopen. Haar activiteit leek zo goed te lopen dat Abril en haar familie pompoenen begonnen te kweken, zodat ze met het verdiende geld meer kippen konden verkopen en kopen.

Abril heeft tot op heden maar liefst ongeveer 800 kippen en is erg blij met hoe de zaken gaan. De jonge vrouw studeert aan een landbouwkundig instituut en zorgt graag voor haar gevederde vrienden. Daarnaast heeft Abril een Instagram-account waar ze foto's van haar kippenhok en handige tips over het fokken van kippen deelt. Ze sluit niet uit dat deze sociale kanalen in de toekomst een goede manier kunnen zijn om reclame te maken voor hun echte en gezonde producten.

Advertisement

Het werk van Abril laat zien hoe jongeren, mits goed ondersteund, hun belangen in goede banen kunnen leiden. Een ouder weet in feite hoe hij de passies van een kind moet koesteren en hem in staat moet stellen zijn doelen op de best mogelijke manier te bereiken.

Een meisje dat zich heeft ingezet en haar doel heeft bereikt!

Wij wensen met heel ons hart dat haar bedrijf door de jaren heen steeds meer mag groeien!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt