"Laat je buik zien en schaam je niet": influencer moedigt alle vrouwen aan om een bikini te dragen

Janine image
door Janine

16 Juli 2022

"Laat je buik zien en schaam je niet": influencer moedigt alle vrouwen aan om een bikini te dragen
Advertisement

Goed in je vel zitten, je lichaam accepteren zoals het is en je niet al te veel zorgen maken over wie je bent en wat anderen denken, is niet altijd gemakkelijk. Vooral voor vrouwen kan het behouden van een perfect figuur en op een bepaalde manier gezien worden, in sommige gevallen bijna een reden om te leven worden. In werkelijkheid zou dat helemaal niet zo moeten zijn, integendeel, iedereen zou het recht en de rust moeten voelen om comfortabel te zijn met hun lichaam.

Het meisje waar we je over willen vertellen, weet er alles van, een vrouw die, elk taboe in dit opzicht tartend, enkele foto's heeft geplaatst waarop ze haar rondingen op haar buik en rug laat zien. We vertellen je wat meer over haar.

via Daily Star

Advertisement
meagan_got_motivated/Instagram

meagan_got_motivated/Instagram

Meagan Louise Wells ging viraal op internet omdat ze haar "rolletjes” zonder schaamte liet zien en zonder alle problemen te creëren die, vooral vrouwen, hebben met betrekking tot hun lichaam en het in het openbaar te tonen. We weten heel goed hoezeer de bikiniproof voor veel vrouwen een enorme stap is en hoe mensen hard werken om weer in vorm te komen voordat ze op het strand verschijnen. Dit is niet het geval voor Meagan. Met haar foto's wilde ze een signaal geven en diegenen aanmoedigen die bang zijn om zichzelf te laten zien.

"In een moment van grote hitte: trek je bikini aan, ontspan je buik en schaam je niet. Haal die korte broek tevoorschijn uit de kast of het jurkje met bandjes die je niet meer draagt ​​uit angst om gezien te worden Kom op, trek ze aan en ga naar buiten"- zo moedigt de vrouw iedereen aan die het nodig heeft om niet geblokkeerd te worden uit angst voor de oordelen van andere mensen. Zij, met meer dan 26.000 volgers op sociale media, heeft niets anders gedaan dan zich te laten zien zoals ze is en iedereen vertellen dat je van je lichaam moet houden omdat niemand, behalve wijzelf, het recht heeft om te zeggen dat het verkeerd is om een paar extra kilo’s te hebben. 

Advertisement
meagan_got_motivated/Instagram

meagan_got_motivated/Instagram

Een bericht waar veel mensen op reageerden, een aanmoediging die velen op prijs stelden en waarvoor ze Meagan bedankten. "Dank je wel. Ik ben op huwelijksreis en je bericht heeft me de kracht gegeven om me minder druk te maken en sereen te zijn" - schrijft een gebruiker; "Je hebt mijn leven veranderd, mijn relatie met eten, de manier waarop ik naar mezelf kijk en de manier waarop ik denk. Sinds ik je volg gaat het beter. Je bent uniek, stimulerend en aanstekelijk, dank je wel” - is te lezen in de woorden van een ander, en nog veel meer van zulke opmerkingen.

Kortom, soms zijn een foto, een boodschap en veel oprechtheid en natuurlijkheid voldoende om gelukkiger te zijn en hetzelfde gevoel ook over te brengen op anderen.

Welke relatie heb jij met je lichaam?

Advertisement