Sterke vrouwen zijn vaak liever alleen dan met onvolwassen mensen

Janine image
door Janine

19 December 2018

Sterke vrouwen zijn vaak liever alleen dan met onvolwassen mensen
Advertisement

Vrouwen, dat is bekend, zijn de motor van deze wereld. Juist om deze reden werd er eeuwenlang niet genoeg rekening met ze gehouden door de verschillende samenlevingen die elkaar hebben opgevolgd, om hen niet bewust te maken van hun eigen kracht. Tegenwoordig zijn de dingen gedeeltelijk veranderd, en veel vrouwen weten hoe ze "de koe bij de horens" moeten vatten, oftewel het leven: ze weten precies wat ze willen en wie of wat ze nodig hebben om zich goed te voelen.

via Psychology Today

Advertisement
Pixabay.com

Pixabay.com

Deze sterke vrouwen zijn vastberaden en houden er niet van om zich te laten onderdrukken door die mannen die nog steeds een vertekend beeld hebben van het andere geslacht, ze blijven er liever bij weg en hebben geen angst om alleen te blijven. Dit bewustzijn is te wijten aan de negatieve ervaringen die ze in de loop van het leven hebben gehad met mensen die hun zorg en hun genegenheid niet verdienen. Maar uit het verleden hebben ze geleerd om meer van zichzelf te houden en te leren begrijpen wat ze echt willen. Zodra ze het weten, doen ze er alles aan om moedig en vastbesloten te krijgen wat ze willen.

Advertisement
pixabay.com

pixabay.com

Sterke vrouwen hebben geleerd wat het betekent om kostbare tijd te verspillen, dus ze gooien het niet weg met onvolwassen mensen of mensen die hen niet respecteren. In relaties maken ze meteen duidelijk: eerlijkheid en oprechtheid voor alles, vervolgens laten ze zien welke grenzen niet overschreden mogen worden. Voor hen betekent een relatie een manier om het op een diepgaande manier te beleven, maar dit sluit de mogelijkheid om geluk te vinden niet uit, ook als dat alleen is. Dit is precies hun grootste kracht: eenzaamheid is niet negatief, het betekent om zichzelf lief te hebben en zichzelf te respecteren zoals niemand anders zou doen, omdat de eigen persoon te belangrijk is om het in de handen van een marionet te geven.

Deze wereld heeft steeds meer behoefte aan zulke vrouwen, vastbesloten om veranderingen aan te brengen.

Advertisement