Wat je in de afbeelding ziet, kan een verlangen onthullen dat in je diepste zelf is verborgen

Janine image
door Janine

18 December 2018

Wat je in de afbeelding ziet, kan een verlangen onthullen dat in je diepste zelf is verborgen
Advertisement

Ieder van ons heeft stiekem verlangens in ons innerlijk en verborgen voor de ogen van anderen en worden nauwelijks door onszelf geaccepteerd. Deze onthullen in feite een natuur van ons waar we bang voor zijn of die niet altijd afhankelijk zijn van onszelf, maar ook van degenen om ons heen, zoals in het geval van affectieve relaties. Het spel dat we je voorstellen heeft te maken met deze onbespreekbare verlangens. Wat je in de afbeelding ziet, onthult namelijk wat je meer zou willen dan al het andere in de wereld.

Advertisement
Octavio Ocampo

Octavio Ocampo

  1. Het gezicht van een vrouw: als dit beeld het eerste is dat je hebt opgemerkt, betekent dit dat je op dit moment van je leven iemand nodig hebt die voor je zorgt en je geliefd maakt. Je bent daarom onophoudelijk op zoek naar een authentiek en oprecht persoon die weet hoe hij je moet geven wat je wilt. Ondanks deze leegte die je in deze periode voelt, hou je van je onafhankelijkheid en vrijheid, dat je niet voor niets ter wereld zou willen ruilen.
  2. Een boom: als je dit hebt opgemerkt, betekent dit dat je grootste wens is om te aarden, dat wil zeggen welke richting je leven moet uitgaan, je voelt de behoefte om te groeien. Je creatieve en vastberaden wezen geeft je een zetje om al je projecten af te maken, in gedachten houdend dat alles tijd en geduld kost.
  3. Vogels: je grootste verlangen is, en ook de meest onbespreekbare, om het avontuur te beleven, nieuwe ervaringen op te doen en wat meer risico te nemen. In je dagelijks leven zou je er nooit van dromen om dergelijke dingen te doen, want wat je weet, geeft je veiligheid, wat je niet weet, niet. Maar toch, wat je het meest wilt is om erachter te komen wat je kunt vinden door het onbekende te verkennen.

Advertisement