Tussen vriendinnen tellen tijd en afstand niet: het is hun hart dat verbonden is - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Tussen vriendinnen tellen tijd en afstand…
In plaats van tijd te verspillen met het haten van degenen die je pijn willen doen, wijd je aan het liefhebben van degenen die van je houden Soms betekent antwoorden als een intelligent persoon ook weten hoe te negeren

Tussen vriendinnen tellen tijd en afstand niet: het is hun hart dat verbonden is

Door Janine
3.528
Advertisement

Ben je ooit een geliefd persoon uit het oog verloren vanwege de afstand en realiseerde je je toen je haar weer ontmoette, dat tijd en afstand je relatie niet hadden beïnvloed? Waarschijnlijk wel, en dit is wat echte vriendschappen onderscheidt van eenvoudige kennissen.

Vriendschap is dat unieke, zeldzame en kostbare gevoel, dat heel moeilijk te vinden is, meer dan ware liefde. Vriendschap is in staat om ons steun en troost te geven, om onszelf te verheffen en ons te verbeteren. Tijdens ons leven zullen we veranderen, nieuwe wegen en verschillende situaties volgen; het kan gebeuren dat een relatie met een kennis eindigt, maar als het echt en diepgeworteld is, sterft vriendschap nooit.

foto: Unsplash

Een echte vriendin kan ons ons hele leven vergezellen: ze zal ons in tijden van moeilijkheden ondersteunen, ze zal met ons toasten op momenten van vreugde. Een echte vriendin zal er altijd zijn, zelfs als ze ver weg is zal ze de weg vinden om ons te bereiken, misschien met een boodschap op het juiste moment, of met het juiste woord op het moment waardoor we ons geliefd voelen.

Een echte vriendin is de zus die voor jou kiest, sterk als dat gevoel dat geen bloedbanden kent en ons toch op een onlosmakelijke manier bindt; voorbij ruimte en tijd, zal ze er altijd zijn en ons nooit negeren.

Echte vriendschap wordt dag na dag opgebouwd, groeit en verandert, en vernieuwt zichzelf. Het kan je van jongs af aan binden of plotseling ontstaan, in de trein, aan zee of op het werk. Het leven kan je soms een tijdje ver van je vriendin afhouden, doordat je verschillende wegen neemt, maar die unieke band die je verenigt, staat niet toe dat de vlam ooit dooft, ondanks de fysieke afstand.

Een echte vriendin kijkt ons altijd in de ogen en vertelt ons glimlachend alleen de waarheid, zelfs als ze weet dat het pijn kan doen; ze zal altijd tijd beschikbaar hebben voor ons, ze zal klaarstaan om ons te ondersteunen wanneer we een traan laten, om op elk moment met haar hart naar ons te luisteren, om ons te adviseren wanneer we fout zijn, zonder ooit te oordelen. Ze heeft misschien niets materieels om je te geven, maar een echte vriendin is de rijkdom van het hart.

Soms kan het hebben van een echte vriendin die ver van ons woont, zelfs goed zijn: doordat je elkaar niet dagelijks ziet, zal ze het gemakkelijker vinden om onze veranderingen te zien, en misschien zal het haar ogen openen als ze ziet dat iets in ons leven de verkeerde kant op gaat .

Kortom, of ze nu dichtbij of ver weg is, een echte vriendin is het kostbaarste bezit dat er bestaat: als we het geluk hebben gehad om het te vinden, moeten we er alles aan doen om het nooit te verliezen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt