Klant laat fooi van $4.000 achter aan alleenstaande moeder in nood: "Ik kon het niet geloven" (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

26 Oktober 2022

Klant laat fooi van $4.000 achter aan alleenstaande moeder in nood: "Ik kon het niet geloven" (+ VIDEO)
Advertisement

Sommigen van ons hebben wel eens gehoord van beschermengelen, die bijzondere mensen die plotseling in het leven van vreemden verschijnen en, zonder er iets voor terug te verwachten, besluiten iets moois voor een ander te doen. Het is niet gemakkelijk te geloven dat ze bestaan, vooral vanwege de zeldzaamheid die ze kenmerkt, maar toch zijn ze er en soms hoor je erover of ontmoet je er een. Net zoals de hoofdpersoon van dit verhaal is overkomen.

Zij, een vrouw en moeder uit Texas, ontving een geweldige verrassing van een vaste klant van de plek waar ze werkt, waar ze sprakeloos en erg ontroerd over was. Laten we samen kijken waar het om gaat.

via Today

Advertisement
Chances Dance Hall/Facebook

Chances Dance Hall/Facebook

Chelsea Lantrip, op haar werk bekend als Chelsea Bell, is een vrouw die lange tijd als serveerster heeft gewerkt in de plaatselijke Chances Dance Hall, een danszaal in Texas. Alleenstaande en onvermoeibare moeder, heeft deze vrouw zich nooit laten meeslepen door de moeilijkheden van het leven en hoewel het geld om door te gaan nooit genoeg was, deed ze er alles aan om het haar zoon aan niets te laten ontbreken.

De problemen worden echter soms zo groot dat ze niet kunnen worden overwonnen en Chelsea bevond zich in een vergelijkbare situatie toen ze haar pad kruiste met een speciaal persoon.

Elke dinsdag, terwijl Chelsea dienst had in het restaurant, bediende Chelsea twee vaste gasten aan tafel. Deze moeder kende de vrouwen goed, maar ze had nooit verwacht dat een van hen diezelfde avond haar leven zou veranderen. Gedurende haar hele carrière had de serveerster altijd vertrouwd op zowel salaris als fooien, maar dat en haar inspanningen zouden niet genoeg zijn om haar zoon te ondersteunen in zijn universitaire carrière. Toen gebeurde er een wonder.

Advertisement

Zoals ze zelf in een interview vertelde, besloot een van hen, toen ze de rekening bij de klanten bracht, - die eerder ook een drankje aan alle klanten had aangeboden - haar een flinke fooi te geven. Het bedrag was $1.000, maar toen de vrouw de reactie van Chelsea zag, besloot ze het te verdubbelen, vervolgens te verdrievoudigen en liet haar uiteindelijk maar liefst $4.000 achter.

Een absoluut ongewoon bedrag om te geven, maar waar deze moeder erg blij mee was. "Ik geloofde mijn ogen niet - verklaarde ze - Ze was mijn beschermengel. Ik ben ervan overtuigd dat er zulke mensen zijn, mensen die op het juiste moment in je leven komen en je kunnen helpen".

Thank you to the angel that walked into our bar and gifted Chelsea Bell more than she could’ve ever imagined. Watch the whole story on channel 5 news by clicking on the video below.

Pubblicato da Chances Dance Hall su Venerdì 8 luglio 2022

Zonder dat ze iets wist, had de vrouw - anoniem door haar keuze - een mooie erfenis ontvangen en gezworen dat ze haar fortuin zou delen, en ze had Chelsea gekozen. In totale ontroering bedankte deze moeder en nam het geld aan dat zal worden gebruikt, zoals ze meermaals heeft gezegd, om haar zoon te helpen bij de gekozen studierichting.

Er bestaan ​​goede mensen, daar hebben we bewijs van gehad, en die zijn niet zo ver van ons vandaan. Soms is het voldoende om uit eten te gaan of gewoon naar je werk te gaan om iemand te ontmoeten en verheugd te zijn over de mooie kans die je hebt gekregen.

Advertisement