Onbeschofte klant gooit drankje naar zwangere serveerster: een vrouw ziet het en besluit haar te helpen

Janine image
door Janine

30 April 2022

Onbeschofte klant gooit drankje naar zwangere serveerster: een vrouw ziet het en besluit haar te helpen
Advertisement

Ieder van ons moet werken om te leven. Er zijn veel soorten beroepen over de hele wereld, waarvan er vele betrekking hebben op direct contact met klanten. Voor zulke banen moet je geschikt zijn, je moet je mooiste glimlach laten zien, zelfs als je een slechte dag hebt, en je moet vooral geduld hebben... heel veel geduld. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat de werknemer altijd te maken heeft met aardige, behulpzame en rustige mensen. Soms gebeurt het tegenovergestelde en moet je omgaan met iemand die opvliegend en chagrijnig is. Maar zelfs degenen die zich in de schoenen van de klant bevinden en een slecht moment ervaren, moeten niet overdrijven en altijd anderen respecteren, vooral een werknemer die zijn taken uitvoert.

Helaas is dat niet de situatie waar een vrouw uit Atlanta getuige van was. De hoofdpersoon van het verhaal dat we je gaan vertellen, was geschokt door het gedrag van een klant tegenover de serveerster die hem bediende. We vertellen je wat er gebeurde.

via Facebook/Feroza Syed

Advertisement

Feroza Syed stond in de rij bij McDonald's om haar maaltijd te bestellen toen ze getuige was van een afschuwelijk tafereel. Voor haar stond een man die, zodra hij zijn bestelling ontving, een probleem ondervond en een overdreven reactie had tegen de serveerster die hem net had bediend.

Verontwaardigd over wat ze had gezien, plaatste Feroza een bericht op haar Facebook-profiel waarin ze zei: "Een man in de rij voor me gooide een drankje naar de serveerster alleen omdat de bestelling verkeerd was. De arme serveerster huilde, ik heb geprobeerd uit mijn auto te stappen om haar te helpen, maar ik zat vast."

Volgens wat de vrouw kort daarna begreep, had Bryanna, de serveerster, net een drankje afgeleverd aan de onbeleefde klant en hij, toen hij de aanwezigheid van ijsklontjes ontdekte, werd woedend en gooide de beker naar haar. Toen Feroza haar benaderde om te vragen of ze in orde was, was Bryanna helemaal nat en huilde ze, en bovendien was ze zes maanden zwanger. De vrouw stelde zich beschikbaar om contact op te nemen met de politie en liet haar ook een fooi van 20 dollar achter.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Maar hier bleef het niet bij en aangezien de verontwaardiging enorm was, besloot Feroza stoom af te blazen op het web en te vertellen wat er was gebeurd. Ze besloot iets meer te doen voor de serveerster. Om te bewijzen dat niet alle mensen verschrikkelijk en oneerlijk zijn, lanceerde Feroza Syed een inzamelingsactie ten gunste van de serveerster. In slechts 24 uur slaagde ze erin om $1.600 bij elkaar te krijgen en nam contact op met Bryanna om haar het adres te vragen en het geschenk persoonlijk bij haar te bezorgen.

"Toen ze me de envelop gaf, was de emotie enorm. Ik kon niet anders dan in tranen uitbarsten van blijdschap, ik had het niet verwacht." - zei de serveerster. Het was een echte zegen voor haar om Feroza te ontmoeten die onder andere de inzameling openliet voor iedereen die Bryanna nog wilde helpen.

"Als je getuige bent van situaties waarin iemand slecht behandeld wordt, moet je niet toekijken, maar handelen omdat één persoon genoeg is om dingen en het leven van een ander te veranderen". Het belangrijkste is niet piekeren over hoe onbeschoft mensen kunnen zijn, maar zoeken naar, leren kennen en omgaan met de aardige en positieve mensen. Dit is de enige manier om het negatieve te bestrijden dat sommige mensen hebben.

Advertisement