Alleenstaande moeder studeert af aan Harvard en komt met haar dochter naar de ceremonie - BekijkDezeVideo.nl
x
Alleenstaande moeder studeert af aan…
Hij loopt het risico de diploma-uitreiking niet bij te wonen vanwege zijn schoenen: een leraar leent de zijne Ze ziet een hongerige muis in huis en organiseert een kleine picknick in de open lucht: een heel lief moment

Alleenstaande moeder studeert af aan Harvard en komt met haar dochter naar de ceremonie

11 Juni 2021 • Door Janine
1.010
Advertisement

Beste moeders, we weten heel goed dat er in de wereld geen behoefte is aan superhelden met bijzondere en buitengewone mantels en krachten die de kleine, grote problemen van het leven kunnen oplossen; in de dagelijkse realiteit zijn jullie degenen die echte superheldinnen zijn zonder extravagant kostuum. Is het niet genoeg voor deze fantastische vrouwen om een ​​kind op te voeden, ervoor te zorgen, er altijd te zijn in tijden van nood, een huishouden te runnen en misschien zelfs te werken?

via: USA Today

Als dat je niet voldoende lijkt, weet dan dat het meer dan genoeg is om van de vrouwelijke hoofdrolspeler van dit prachtige persoonlijke succesverhaal een superheldin te maken met alles erop en eraan. De moeder heet Briana Williams, ze is 24, ze is alleenstaand en woont met haar dochter Evelyn; na jaren van enorme opofferingen en een uitgesproken gave van multitasking in het kunnen beheren van het privéleven, een dochter op komst, het huishouden, werk en studie, slaagde deze moeder die trots is op haar dochter en op zichzelf erin om cum laude af te studeren aan de Harvard Law School, het vervullen van haar droom om een ​​graad in de rechtsgeleerdheid te behalen.

Briana Williams werd zwanger van haar ex-vriend in haar laatste jaar rechten aan Harvard, de universiteit van haar dromen, en moest haar laatste examens afmaken voordat ze afstudeerde met een zichtbare dikke buik; bedenk dat deze vastberaden moeder haar laatste examen deed toen ze op het punt stond te bevallen en, nadat ze was bevallen, bleef werken aan haar afstudeerscriptie met de kleine Evelyn in de ene arm en de opengeslagen pagina's van boeken die aan de studie zijn gewijd in de andere.

Briana dacht echt dat ze het niet zou halen, dat ze haar droom om ooit advocaat te worden niet kon waarmaken, maar uiteindelijk deed ze het, ze haalde de hoogste cijfers en kwam, om haar diploma op te halen, tot in de puntjes gekleed, samen met haar lieve Evelyn.

Advertisement

De beelden van Briana's afstudeerdag werden door de vrouw op haar Instagram-profiel gepubliceerd en gingen meteen het internet over: "Om te zeggen dat mijn laatste jaar rechten, met een baby en als alleenstaande moeder, een uitdaging was, zou een understatement zijn. Lieve Evelyn, ze zeiden dat ik het door jou niet zou kunnen. Weet dat ik het VOOR JOU heb gedaan!”

Nu hoopt Briana dat ze met haar ingeslagen weg en persoonlijke ervaring als alleenstaande moeder en een gelukkig afgestudeerde vrouw, al die vrouwen kan aanmoedigen die op een kruispunt in hun leven staan, gedwongen te kiezen tussen het bereiken van hun doelen of het leven als moeder zonder de hulp van een partner.

Volgens Briana Williams is een vrouw perfect in staat om meerdere aspecten van haar leven briljant te beheren zonder iemand om hulp te hoeven vragen: dit is de verborgen superkracht van moeders over de hele wereld.

Gefeliciteerd met het waarmaken van je dromen, Briana!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt