10 manieren waarop een dochter haar vaders leven compleet verandert - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
10 manieren waarop een dochter haar…
De gelijkenis van de samurai, die ons leert om mensen die altijd ruzie zoeken met onverschilligheid te behandelen Deze vrouw is 87 jaar oud en schildert de huizen van haar dorp om van de wereld een mooiere plek te maken

10 manieren waarop een dochter haar vaders leven compleet verandert

Door Janine
3.269
Advertisement

Vroeg of laat gebeurt het in het leven van een stel dat een andere vrouw - veel jonger - arriveert om het hart van de man te stelen: de dochter. Welke vader weet de lieve ogen van zijn kind te weerstaan? Geen enkele.

Terwijl de vader met zijn zoon gemakkelijker zijn autoriteit kan opleggen zonder medelijden te krijgen, kan niet gezegd worden dat het met dochters precies zo gebeurt.

Als een echte "prinses" van papa heeft het kleine meisje een nietsvermoedende macht over haar vader, wiens leven op deze 10 manieren onverbiddelijk zal veranderen.

via: romper.com

• 1. Vanaf het moment dat hij zijn dochter ziet, komt een beschermend instinct bij de vader boven, die haar altijd zal beschermen om te voorkomen dat haar pijn wordt aangedaan.
• 2. Een vader zal met zijn dochter zingen en dansen en meer over zijn emoties praten dan voorheen.
• 3. Een vader zal zijn best doen als man, omdat hij weet dat hij het model zal worden van een man die zijn dochter aan haar zijde wil hebben - een vader wil natuurlijk niet dat zijn prinses bij een idioot terechtkomt die haar slecht zal behandelen.
• 4. Als hij zijn dochter als gevolg van iemand anders ziet lijden, zal hij in een beest veranderen - maar hij zal leren zichzelf te beheersen.
• 5. Hij zal merken dat hij zingend autorijdt.

• 6. Een vader zal vaker prinsessenfilms kijken dan hij had verwacht.
• 7. Na een dochter te hebben gekregen, zal een man de feministische kwestie omarmen en vechten voor de rechten van vrouwen.
• 8. Door moeder en dochter samen te zien, zal hij nog verliefder worden op zijn vrouw.
• 9. Zijn vaderhart zal breken als zijn "kleine meisje" thuiskomt met haar vriend.
• 10. Dankzij zijn dochter kan een man meer ontdekken en leren over zijn vrouwelijke kant - zich meer "compleet" voelen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt