Watermannen? Ze zijn non-conformistisch en houden van hun vrijheid - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Watermannen? Ze zijn non-conformistisch…
Tijd doorbrengen met je moeder verlengt haar leven, dat zegt de wetenschap De mensen die het leven van ons wegneemt, zijn degenen die we niet nodig hebben

Watermannen? Ze zijn non-conformistisch en houden van hun vrijheid

Door Janine
4.227
Advertisement

Als je een beslist non-conformistisch persoon voor je hebt, vreemd van elke traditie en met een opmerkelijke creatieve geest, kun je er zeker van zijn dat je een Waterman tegenover je hebt.

Mensen van dit teken behoren niet tot een vooraf vastgesteld schema en hebben een constante hang naar vrijheid: ze willen hun kennis vergroten, uitdiepen, tot dat wat ze nog niet weten en onbekende plaatsen bezoeken. Ze zijn bijzonder trots op wat ze zijn, het is onmogelijk om ze op wat voor manier ook enige beperking op te leggen.

Een onmiskenbare gave van het teken Waterman is het vermogen om te vernieuwen. Degenen die bij dit teken horen, passen vaak zowel aan zichzelf veranderingen toe als aan materiële zaken: ze kunnen besluiten om van de ene op de andere dag van haarkleur te veranderen, evenals de inrichting van hun huis. Deze drang naar verandering heeft vaak ook betrekking op hun denken: ze kunnen verschillende keren van gedachten veranderen, zonder tegenstrijdigheden te vinden.

Voor de Waterman kan vriendschap zelfs belangrijker zijn dan de liefde: in elke relatie moet er respect, het behoud van eigen en andermans ruimtes en wederzijdse acceptatie zijn.

In de liefde is de Waterman een onafhankelijke geest, die de jaloezie van de partner niet tolereert - ook omdat hij zelf geen jaloers type is. Een mogelijk verraad zou leiden tot een onmiddellijke breuk van de relatie, omdat respect en oprechtheid voor de Waterman onaantastbare pilaren zijn.

De favoriete dag van de Waterman? De zaterdag! Het moment van de week waarin hij zich kan wijden aan zijn projecten van innovatie, zijn ontdekkingen en in alle vrijheid genieten!

Als je een Waterman kent, kun je er zeker van zijn dat je gezelschap hebt waarmee je je nooit zult vervelen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt