Ben je gelukkig? Het eerste wat je in de afbeelding ziet, kan je een antwoord geven

Janine image
door Janine

30 April 2022

Ben je gelukkig? Het eerste wat je in de afbeelding ziet, kan je een antwoord geven
Advertisement

Hou je ervan om jezelf uit te dagen met visuele tests en spelletjes om je geest te trainen? Je bent vast wel eens foto's of illustraties tegengekomen die je op het eerste gezicht meerdere keren hebben bedrogen: zo werkt de optische illusie! De kracht van deze beelden zit hem juist in het feit dat ze ons visuele apparaat weten te misleiden, ons doen geloven dat we dingen kunnen zien die eigenlijk een andere vorm hebben of die er zelfs niet zijn!

Het officiële account van "Bright Side" heeft op TikTok een optische illusie gepost die iets meer zou kunnen onthullen over onze existentiële toestand. De vraag is een klassieke: ben je gelukkig? Kijk naar de onderstaande foto en het eerste wat je aandacht trekt, zal je het antwoord geven.

via TikTok / Brightside

Advertisement

Kijk goed naar de afbeelding en antwoord zonder al te veel na te denken: wat zie je?

Kijk goed naar de afbeelding en antwoord zonder al te veel na te denken: wat zie je?

TikTok / Brightside

Ben je gelukkig op dit moment van je leven? Een belangrijke vraag die natuurlijk geen eenduidig ​​antwoord kan vinden in de uitslag van een visuele test, maar waarin wel een kern van waarheid kan zitten. Kijk naar de foto en denk aan het eerste wat je ziet, zonder al te veel na te denken.

Een opgegeten appel: als het eerste wat je opvalt het klokhuis van een appel is, wees gerust: hoewel de resten van een opgegeten appel een negatieve kijk op het leven kunnen suggereren, is het precies het tegenovergestelde! Volgens de video weten degenen die als eerste een opgegeten appel zien, hoe ze de dingen in het leven en de gebeurtenissen die plaatsvinden moeten nemen, en om deze reden, gelukkiger zijn. De definitie voor deze mensen is simpel: "Neem de dingen zoals ze zijn en wees gelukkig genoeg met wat je in je leven ziet."

Advertisement
TikTok / Brightside

TikTok / Brightside

Het profiel van twee mensen: als je de twee mensen als eerste hebt gezien in plaats van de appel, wil dat zeker niet zeggen dat je verdrietig en ongelukkig bent, maar dat er in je leven signalen kunnen zijn die je geluk ondermijnen... vooral in relaties. Als je als eerste twee mensen tegenover elkaar hebt gezien, betekent dit waarschijnlijk dat relaties erg belangrijk voor je zijn, zozeer zelfs dat het een prioriteit is; misschien heb je op dit moment wat problemen met het omgaan van een relatie met een geliefde? Communicatie is in dit geval heel belangrijk: praten over wat ons onzeker maakt, helpt altijd om de situatie te verbeteren!

Dit is natuurlijk slechts een optische illusie, die niet kan pretenderen te begrijpen wat we werkelijk voelen, maar die misschien stof geeft tot nadenken om ons te helpen onszelf te verbeteren en beter te begrijpen.

Welk resultaat heb jij bereikt? Schrijf het ons in de reacties!

Advertisement