Als je van een Ram vrouw wilt houden, moet je eerst weten hoe: niet iedereen is daartoe in staat - BekijkDezeVideo.nl
x
Als je van een Ram vrouw wilt houden,…
Deze man heeft meer dan 500 honden gered door 6 jaar door Mexico te reizen met een kar De leraar lichamelijke opvoeding pakt zijn gehandicapte student op om hem touwtje te laten springen

Als je van een Ram vrouw wilt houden, moet je eerst weten hoe: niet iedereen is daartoe in staat

25 November 2019 • Door Janine
16.418
Advertisement

Ram vrouwen zijn van kilometers afstand te herkennen, vooral als ze liefhebben. Hun teken is een teken van vuur en als het gaat om liefhebben, kennen ze geen halve maatregelen. Maar wees voorzichtig, want de manier waarop Ram vrouwen liefde tonen gaat verder dan het conventionele.

Integendeel, op het eerste gezicht lijkt het misschien geen liefde, en daarom moet je ervoor zorgen dat je de bijzonderheden van dit teken kent als het gaat om hartzaken.

foto: pixabay

1. Onafhankelijkheid. Een Ram vrouw zal, voordat ze je zegt: "Ik hou van je", haar onafhankelijkheid verschillende keren herhalen. Vrijheid is dit teken buitengewoon dierbaar en een minimale hint is voldoende om haar vleugels te willen spreiden en weg te vliegen. Om van een Ram vrouw te houden, moet je de relatie nooit benauwen. Laat haar vrij om de eerste stappen te zetten, accepteer haar tijden en je zult haar verliefd op je zien worden. Als je haar forceert om jouw tempo te volgen zul je nooit de kans krijgen de ervaring van liefhebben en geliefd worden door een Ram beleven.

2. Passie. Wanneer een Ram vrouw ervan overtuigd is dat ze een relatie wil voortzetten, geeft ze zich helemaal. Een van haar kenmerken is in feite de vastberadenheid om te krijgen wat ze wil. Tegelijkertijd is ze echter ook een heethoofd: ze kan zich ergeren tegenover iets dat wordt gezegd en wanneer een Ram vrouw boos is, is ze dat echt.

3. Oprechtheid. Ram vrouwen leven graag in transparantie, in duidelijkheid. Ze houden van oprechte relaties, ze geven oprechtheid en eisen daarom dat het wederzijds is. Als een bepaalde situatie ongemak veroorzaakt, als men een bepaald humeur heeft, wil de Ram vrouw dat weten. Ze haat de verlegenheid die ontstaat wanneer er bij geen van beide partijen duidelijkheid is.

foto: maxpixel

4. Impulsiviteit. De Ram vrouw is erg impulsief, maar deze karaktereigenschap heeft meer positieve dan negatieve kanten. Het betekent een avontuur beleven, op het laatste moment kiezen wat je moet doen of plotseling van programma veranderen. Je moet klaar zijn om jezelf zeer flexibel te tonen om van een Ram te houden. Soms betalen Ram vrouwen echter voor hun impulsiviteit, bijvoorbeeld als ze boos zijn zonder na te denken en vaak zeggen ze dingen die ze niet echt menen.

5. Onzekerheid. Ram vrouwen zijn heel zeker van zichzelf, maar juist vanuit deze zekerheid ontstaat soms een gevoel van ontoereikendheid. Wanneer ze hun doelen niet bereiken, stellen ze zichzelf ter discussie en geven ze zichzelf de schuld van alles. Daarom hebben ze iemand nodig die hen voldoende geruststelt.

6. Loyaliteit. Een verliefde Ram vrouw is in de eerste plaats een trouwe vrouw. Haar ongelooflijke coherentie zal haar niet doen kijken naar iemand anders, behalve wanneer ze afstand heeft genomen van degene aan haar zijde.

Advertisement

7. Vindingrijkheid. Met een Ram verveel je je nooit. Een Ram vrouw is bijzonder actief en kan tijd vrijmaken om alles te doen: zorg ervoor dat je haar bij kunt houden!

8. Spontaniteit. Wat ze zeggen is wat ze denken. Ze zullen nooit iets zeggen om iemand een plezier te doen. De Ram vrouwen worden vaak bekritiseerd omdat ze zo direct zijn met de mensen om hen heen. Maar als je weet hoe je van een Ram moet houden, zul je ook ontdekken dat deze eigenschap absoluut positief is.

9. Ze hebben waanzinnig lief. Het kan enige tijd duren om in het hart van een Ram vrouw te komen. Men moet geduld hebben, omdat ze er eerst zeker van moet zijn dat ze iemand voor zich heeft die geschikt is voor haar persoonlijkheid. Maar wanneer ze haar hart opent, zal niets ooit meer hetzelfde zijn. Van een Ram houden betekent liefhebben en geliefd worden buiten de regels, op een speciale manier die alleen Ram vrouwen kennen.

Ben jij ooit verliefd geweest op een Ram vrouw?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt