Stel jezelf op de proef met deze visuele test: het eerste wat je ziet, kan iets over je persoonlijkheid onthullen - BekijkDezeVideo.nl
x
Stel jezelf op de proef met deze visuele…
De vrijwilligers van deze vereniging vervoeren ouderen op de fiets om hen de emotie van het fietsen te laten herbeleven Een 6-jarige jongen viert het einde van de chemotherapie door zijn laatste pil te nemen omringd door zijn geliefden

Stel jezelf op de proef met deze visuele test: het eerste wat je ziet, kan iets over je persoonlijkheid onthullen

01 November 2019 • Door Janine
4.802
Advertisement

Het web staat onderhand vol met psychologische tests en optische illusies die zelfs de meest aandachtige waarnemers op de proef stellen - beelden die het brein bedriegen, waardoor we dingen zien die in werkelijkheid niet echt bestaan. De waarneming van deze afbeeldingen, evenals het feit dat ze leuk zijn, is ook subjectief omdat iedereen iets vergelijkbaars of anders dan een andere persoon kan zien. Bovendien is het leuk om met elke interpretatie van de afbeelding, een korte beschrijving van enkele eigenschappen van onze persoonlijkheid te associëren: het spel gaat op dit punt meer over het ontdekken van jezelf.

Probeer deze kleine visuele test en lees of de beschrijving bij jouw persoonlijkheid past.

Wat zie je als eerste op deze afbeelding?

Denk er niet te lang over na... het antwoord ligt in het eerste wat je ziet!

1. Een hond

Als het eerste wat je opvalt aan de afbeelding de figuur van een hond is, betekent dit dat je waarschijnlijk een persoon bent die veel aandacht besteedt aan details. Degenen die de hond als eerste zien, zoeken oprechtheid en spontaniteit, omdat kleine gebaren van groot belang voor hen zijn.

De hond op de afbeelding staat voor ontspanning, stilte en loyaliteit - allemaal kenmerken en sensaties waarnaar je op zoek bent, ook in het leven en in je relatie. Degene naast je moet iemand zijn die je kan begrijpen en ondersteunen; iemand die jouw persoonlijke vrijheid respecteert en met wie je tegelijkertijd een gastvrij huis en een innerlijke ruimte van rust deelt, die je na jaren van hard werken hebt veroverd.

Ook in vriendschap, en meer in het algemeen in de mensen om je heen, zoek je respect en sereniteit.

Advertisement

2. Het menselijk gezicht

Als het in plaats daarvan het menselijk gezicht is dat je aandacht het meest heeft getrokken, dan betekent dit dat je gericht bent op je doelen, op wat je in de nabije toekomst wilt bereiken. Je bent een zeer plichtsgetrouw persoon, die zijn taken altijd onberispelijk en stipt uitvoert; je bent meer op je gemak met banen waarvoor je intelligentie en creativiteit nodig hebt, omdat simpele dingen je na een tijdje zullen vervelen. Om actief te blijven, moet je altijd stimulerende activiteiten uitvoeren.

Zelfs als je duidelijke ideeën hebt over wat je wilt, heb je van binnen altijd het gevoel dat je iets meer wilt bereiken - je voelt een constant gebrek: een mooie auto, een mooi huis, een goede baan... Dit zijn allemaal belangrijke resultaten, dat is waar, maar zij vertegenwoordigen niet de essentie van het leven, noch voor jou, noch voor je geliefden.

Wat je mist, zijn geen materiële goederen, maar gewoon wat meer tederheid: je emoties laten gaan en ze kunnen begrijpen staat niet synoniem aan zwakte, maar aan persoonlijke groei. Luister goed naar jezelf, de behoeften die je voelt zijn echt belangrijk en je begint vanaf daar.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt