Als jouw kind van dinosaurussen houdt, heeft hij een superieure intelligentie - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Als jouw kind van dinosaurussen houdt,…
Deze jongen helpt het milieu op een creatieve manier: hij verandert oude autobanden in manden voor honden en katten Ben je gedwongen om te gaan met een onsympathiek persoon? Hier zijn 5 intelligente manieren hoe je dat doet

Als jouw kind van dinosaurussen houdt, heeft hij een superieure intelligentie

Door Janine
26.539
Advertisement

Alle kinderen zijn gek op dieren: de één geeft de voorkeur aan honden, de ander houdt van katten - en dan zijn er die dol zijn op dinosaurussen. Natuurlijk hebben deze prehistorische hagedissen kinderen altijd al gefascineerd, maar er zijn er ook die zo gefixeerd zijn op dinosaurussen dat ze de namen, voeding, habitat en gewoonten van tientallen van hen weten.

Als jouw kind daarbij hoort, wees er dan trots op: het is een onfeilbaar teken van intelligentie, volgens de wetenschap.

foto: pixabay

De eerste om dit te bevestigen is een studie uit 2008 over de belangen van kinderen, die benadrukte hoe de passie voor dinosaurussen kinderen kan helpen meer kennis en meer aandacht te ontwikkelen en het vermogen om informatie te verzamelen en te verwerken; ze laten kinderen beter leren. Niet alleen dat; andere studies hebben bevestigd dat kinderen die van dinosaurussen houden een bovengemiddelde intelligentie hebben.

Meestal zijn het kinderen tussen de 2 en 6 jaar oud, dat wil zeggen, de leeftijd waarop kinderen meer met fantasie spelen, en het beïnvloedt zowel jongens als meisjes. Deze interesse neemt vervolgens af zodra de basisschool begint, wanneer ze zich op veel andere onderwerpen moeten concentreren en hun interessegebied verbreden: sport, muziek, kunst.

De ouders mogen zich dus verheugen in de keuze van het kind, hem helpen om zich te interesseren voor wat zijn verbeeldingskracht het meest stimuleert wat hem ertoe dwingt zijn kennis te verbreden.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt