15 mooie dingen die gebeuren wanneer je de 35 bent gepasseerd - BekijkDezeVideo.nl
x
15 mooie dingen die gebeuren wanneer…
Vrouwen zouden minstens twee keer per week met vriendinnen uit moeten gaan, dat zegt een psycholoog Na 20 jaar met lang haar te hebben doorgebracht, besluit ze het af te knippen om er jonger uit te zien

15 mooie dingen die gebeuren wanneer je de 35 bent gepasseerd

10 Februari 2019 • Door Janine
3.100
Advertisement

Elke fase van het leven heeft zijn voors en tegens, hoewel we uiteraard meer negatieve aspecten zien dan positieve. Als op je 20e de wereld vol kansen lijkt, ben je op je 50e eerder geneigd om spijt te hebben en de behaalde doelen te analyseren. Over balansen gesproken, laten we een cruciale leeftijd overwegen: 35.

In dit stadium van het leven voel je je niet meer een dertigjarige (die vaak in de categorie "jong" hoort), maar we hebben nog niet de leeftijd van 40 bereikt, waarin we onszelf in alle opzichten als volwassenen beschouwen. Als je 35 bent, ben je oud genoeg om jezelf serieuze vragen te stellen, maar jong genoeg om een paar verkeerde keuzes te herstellen. Hier zijn enkele mooie dingen die het bereiken van 35 jaar goed beschrijven.

foto: Unsplash
 • 1. Je hebt meer zelfrespect. Je hebt je sterke en zwakke punten leren kennen, van jezelf geleerd te houden, en geleerd te erkennen wanneer je fout zit en wanneer je gelijk hebt. Je bent veel zekerder van jezelf.
 • 2. Je verwijdert giftige mensen. Je weet te herkennen wie je pijn kan doen. Je dwingt mensen niet te veranderen, maar je accepteert ze voor wie ze zijn en alleen degene die jou een goed gevoel geeft wil je aan je zijde.
 • 3. Je accepteert je lichaam. Je bent klaar met jezelf te kwellen om de gebreken van je lichaam en je hebt geleerd om de sterke punten te waarderen. Je complexen zijn verdwenen omdat we allemaal gebreken hebben en deel van ons uitmaken.
 • 4. Je denkt na over je leven. Je begint na te denken over je leven, of je al het mogelijke hebt gedaan om het op te bouwen zoals je wilde. Nu is het tijd om te veranderen om je dromen waar te maken, omdat je weet dat je kunt vechten voor wat je wilt.
 • 5. Je geeft minder om de meningen van anderen. Wat anderen zeggen of denken raakt je niet als voorheen, want je hebt geleerd om jezelf te waarderen op basis van jouw waarden.
 • 6. Je laat degene die niet van je houdt gaan. Je begrijpt dat degenen die jou niet zoeken en degenen die jou niet steunen, eenvoudig niet van je houden. Iemand die niet van je houdt, wil je niet in je leven en dus laat je hem gaan.
foto: Unsplash
 • 7. Je ontdekt wie je echte vrienden zijn. In de loop van de jaren kwamen en gingen vrienden. Sommige zijn recent, andere heb je al wat langer. Nu weet je dat het niet de tijd is om vriendschap te bepalen, maar om in elke omstandigheid aanwezig te zijn.
 • 8. Weinig dingen brengen je in verlegenheid. Dingen die je ooit in verlegenheid brachten, laten je nu alleen maar glimlachen omdat je het juiste belang aan de omstandigheden van het leven geeft.
 • 9. Je maakt je dromen waar. Nu weet je wat je dromen zijn en je weet dat het gewoon een kwestie van willen is om ze te bereiken.
 • 10. Je zegt wat je denkt. Je hebt geleerd te zeggen wat je denkt, omdat zwijgen je ontevreden maakt. Maar je hebt ook geleerd jezelf fatsoenlijk uit te drukken.
 • 11. Je leert het heden te waarderen. Je hebt geleerd om volop te leven op elk moment. Koester elk moment, want waar het om gaat is het hier en nu.
 • 12. Je weet dat je bijna alle problemen kunt oplossen. Het woord "onmogelijk" heeft nu een andere betekenis, omdat het leven je heeft geleerd dat er heel weinig onmogelijke dingen zijn, het gaat over creatief zijn tegenover moeilijkheden.
 • 13. Je lacht om jezelf. Je hebt een gezonde zelfironie ontwikkeld. Je kunt om jezelf en de gekke dingen die je soms doet lachen.
 • 14. Je geniet van intimiteit. Je hebt jezelf bevrijd van de druk, nu heb je genoeg ervaring om te weten dat kwaliteit niet wordt gemeten in aantallen en prestaties.
 • 15. Dit is de beste fase van je leven. Na je 35e weet je dat je in de beste fase van je bestaan ​​bent: je bent je bewust van jezelf, je hebt controle over je leven en je weet dat er nog tijd is om je dromen te realiseren.
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt