Kreeften zijn de meest angstige mensen: herhaal hen steeds hoe belangrijk ze voor je zijn

door Janine

13 Maart 2019

Kreeften zijn de meest angstige mensen: herhaal hen steeds hoe belangrijk ze voor je zijn
Advertisement

Degenen die in de horoscoop geloven, weten heel goed dat elk sterrenbeeld zijn precieze kenmerken, sterke punten en defecten heeft, waardoor ze uniek zijn. Degenen die geboren zijn onder het teken Kreeft, zijn bijvoorbeeld vaak angstige mensen die gerustgesteld moeten worden en dagelijkse manifestaties van genegenheid nodig hebben. De beste manier om zulke mensen een goed gevoel te geven, is door ze vaak dingen te zeggen zoals "Ik heb je nodig" en "Ik hou van jou".

Advertisement
Unsplash

Unsplash

Als het gaat om relaties, is de beste partner voor een Kreeft iemand die hem zijn zorgen kan laten vergeten en hem een constante bevestiging kan geven dat alles in orde is. Gewaardeerd worden, altijd op de hoogte zijn van de situatie en verwachtingen behoren tot de fixaties voor dit teken. De soulmate wordt dan de persoon die in staat is om met kleine en grote gebaren een gevoel van veiligheid en stabiliteit te geven.

Dit kan suggereren dat Kreeften wezens zijn die alleen maar nemen, en in plaats daarvan zijn ze precies het tegenovergestelde. Juist vanwege dit gebrek aan zelfvertrouwen hebben ze het gevoel dat ze nooit genoeg geven, dus proberen ze dat te compenseren door veel te geven, te veel te geven. Voor degenen die een relatie met een soortgelijk type heeft, wordt het probleem absurd om nooit voldoende te kunnen beantwoorden, waardoor de verdere onzekerheid in de ander wordt aangewakkerd die zich niet getroost voelt als het zou willen.

Het is gemakkelijk om van angst naar paranoia te gaan en vragen te stellen aan de partner op zoek naar antwoorden die de twijfels wegnemen. Een Kreeft is altijd bang om fouten te maken, te veel of te weinig te doen, hij is extreem gevoelig, soms deelt hij zijn emoties niet uit angst voor het oordeel van anderen, terwijl hij anderen zonder erbij na te denken weggooit.

Advertisement
Unsplash

Unsplash

Eenvoudige woorden gebruikend, kunnen we zeggen dat degenen die geboren zijn onder het teken Kreeft een echte "puinhoop" zijn, wezens met een delicate ziel met een complot van complexe gevoelens en een zeer breekbaar hart. Ondanks alles is het zeker de moeite waard om zulke mensen in je leven te hebben, omdat ze ook in staat zijn tot enorme vrijgevigheid en immense en onvoorwaardelijke liefde.

Liefde geven aan een partner van een Kreeft, betekent op zijn minst beantwoord worden met het dubbele van genegenheid en dankbaarheid. Kreeft zijn betekent leven met een zekere angst, maar we moeten altijd onze eigenwaarde behouden, totdat iemand het weet te waarderen.

Advertisement