Een Thaise zakenman biedt een bruidsschat van $315.000 aan degene die met zijn dochter trouwt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een Thaise zakenman biedt een bruidsschat…
25 keer hebben mensen oude foto's opnieuw gemaakt op een actuele manier met hilarische resultaten Een jongen probeert bloemen te verkopen aan een toerist: hij neemt hem mee naar een winkel en koopt nieuwe schoenen voor hem

Een Thaise zakenman biedt een bruidsschat van $315.000 aan degene die met zijn dochter trouwt

Door Janine
18.663
Advertisement

In veel landen is het nog steeds de gewoonte dat de toekomstige echtgenoot een bruidsschat zal brengen aan de familie van de toekomstige bruid, om het verlies van de dochter terug te betalen, die dan te maken zal krijgen met een ander huishouden.

Er is echter een man die tegen de stroming inging; niet in de zin van het afwijzen van de bruidsschat, maar vanwege het feit dat hij het aan de toekomstige schoonzoon wil geven - die dat nog niet weet, simpelweg omdat de dochter nog steeds single is. Als je dit vreemd lijkt, wacht dan tot je de andere details van dit ongelooflijke Thaise verhaal kent.

Zijn naam is Arnon Rodthong, hij is 58 jaar oud en zijn grootste wens is dat zijn 26-jarige dochter Karnsita binnenkort gaat trouwen. Het probleem is dat Karnsita nog steeds vrijgezel is; ze is druk bezig haar vader te helpen een familiebedrijf te runnen in Durian, in de provincie Chumphon, een regio waar de familie ook veel andere stukken land bezit.

Om zijn droom te verwezenlijken, heeft Arnon besloten om een bruidsschat aan te bieden aan degene die met Karnsita wil trouwen: $315.000, samen met zijn agrarische bedrijf in Durian, de grootste in de regio, met een waarde van enkele miljoenen dollars.

Uiteraard moet de ideale kandidaat voldoen aan de volgende drie vereisten:

• 1. "Hij hoeft niet erg intelligent te zijn, zolang hij maar weet hoe je moet lezen en schrijven."
• 2. "Hij moet een harde werker zijn, absoluut niet lui."
• 3. "Hij moet voorzichtig zijn met geld en van durian houden."

Voor degenen die het niet weten, is de durian een ietwat ovale vrucht, bedekt met stekels en met de bijnaam "de meest stinkende in de wereld": het heeft een sterke en ranzige geur die de buitenste schil doordringt. Het bedrijf van de heer Rodthong bewerkt er 50 ton per dag.

Arnon legt uit: "Ik wil dat iemand voor mijn zaak zorgt en het succesvol maakt, niet iemand met een bachelordiploma, een masteropleiding of een filosoof, ik wil een ijverige man, iemand met een productieve houding.

Dat komt omdat ik, uiteraard "zodra ik een schoonzoon heb, alles aan hem nalaat".

 

Advertisement

 

 

 

 

 

En Kernsita, wat vind zij van haar vaders aanbod? Het moet gezegd worden dat het meisje zich alleen door een vriend bewust werd van het gebaar van haar vader, die haar de aankondiging liet zien, die al met al goed reageerde.

"Ik was verrast, maar ik kan ook de komische kant ervan zien". En over het aanbod voegt ze eraan toe: "Het is waar dat ik nog steeds vrijgezel ben, als ik met iemand moet trouwen, wil ik gewoon dat hij een ijverig en goed persoon is, die van zijn gezin houdt".

Karnsita heeft echter laten doorschemeren dat ze het uiteindelijk niet eens zou kunnen worden met haar echtgenoot, omdat ze het geld van deze bruidsschat zou willen gebruiken voor "plastische chirurgie in Korea".

Als je geïnteresseerd bent, weet dan dat de rijke 26-jarige Thaise vloeiend Chinees en Engels spreekt en dat, hoewel ze oudere broers en zussen heeft, geen van hen op vijandige wijze op het voorstel van de vader heeft gereageerd.

Is er iemand die wil solliciteren?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt