De minnares van de bruidegom verschijnt op de huwelijksreceptie in een witte jurk en met een trouwring - BekijkDezeVideo.nl
x
De minnares van de bruidegom verschijnt…
Een jonge moeder produceert meer dan 6 liter melk per dag: met haar donaties voedt ze honderden kinderen Plotseling getroffen door een beroerte, wordt hij gered door de Duitse herder die hij slechts een paar maanden eerder had geadopteerd

De minnares van de bruidegom verschijnt op de huwelijksreceptie in een witte jurk en met een trouwring

15 Februari 2021 • Door Janine
27.554
Advertisement

De trouwdag is een van de belangrijkste dagen ooit voor het paar dat op het punt staat de grote stap te zetten; alles moet perfect zijn op die bijzondere en ontroerende dag, van de religieuze of burgerlijke ceremonie tot de receptie met familieleden en beste vrienden. Een wervelwind van emoties, die snel in een dag kunnen veranderen om zo snel mogelijk te vergeten. We zouden niet in de schoenen willen staan ​​van de bruid die de hoofdrolspeelster is in dit absurde verhaal dat het web rond is gegaan!

via: The Sun UK

De beelden van deze praktisch "onvergetelijke" huwelijksceremonie werden op Twitter gepubliceerd en brachten onmiddellijk reacties teweeg, werden gedeeld, er werd om gelachen en meningen over gegeven, maar over het algemeen heerste de ironie. Wat op de foto’s te zien is, is dat tijdens een moment van een ontspannen viering, een receptie in Zuid-Afrika onmiddellijk in een hel op aarde verandert. 

De bruidegom scheen te hebben opgemerkt dat er een onwelkome gast bij de receptie was, en die ongewenste aanwezigheid was niemand minder dan de geheime minnares van de man die zojuist getrouwd was. De minnares, een vrouw met een stalen gezicht en veel moed, had zich in het wit gekleed voor de bruiloft van haar minnaar, als een echte bruid, zelfs met een trouwring om haar vinger.

De bruid realiseerde zich dat er iets mis was en dat er één bruid te veel was... 

Advertisement

Niet alleen merkt de bruidegom de nogal "gevaarlijke" situatie op, maar een in het roze gekleed bruidsmeisje loopt naar de gevreesde minnares toe en probeert haar weg te halen van de menigte; intussen hadden alle gasten duidelijk gemerkt dat er iets mis was, aangezien een tweede bruid een paar minuten lang in dezelfde ruimte aanwezig was. Wat was er aan de hand?

De beelden eindigen met een zeer verhitte woordenwisseling tussen de bruidegom en de minnares die van de ceremonie wordt verwijderd; ondanks de nogal absurde situatie is er geen informatie over hoe de kwestie tussen de bruidegom en de bruid eindigde: hoe lang zou hun huwelijk hebben geduurd?

In zo'n absurde situatie, die letterlijk uit een slechte film of televisieserie lijkt te zijn gekomen, weten we niet hoe wij zouden hebben gereageerd, en jij? 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt