Valentijnsdag: een vrouw geeft haar man foto's van alle vrouwen die hij heeft geliket op Instagram - BekijkDezeVideo.nl
x
Valentijnsdag: een vrouw geeft haar…
Een restaurant dat gesloten is vanwege Covid stelt de plek open voor daklozen om hen een warm bed te geven om op te slapen Een jonge moeder produceert meer dan 6 liter melk per dag: met haar donaties voedt ze honderden kinderen

Valentijnsdag: een vrouw geeft haar man foto's van alle vrouwen die hij heeft geliket op Instagram

16 Februari 2021 • Door Janine
4.340
Advertisement

Valentijnsdag wordt altijd beschouwd als de dag van het jaar waarop de liefde in al zijn vormen wordt gevierd: verliefde stellen wisselen geschenken uit en er worden chocolaatjes, rozen en bloemen gekocht, en een diner bij kaarslicht is een must om nog eens en met meer gevoel "ja, ik hou van je!" te zeggen. Maar niet alle vieringen rond Valentijnsdag zijn hetzelfde en even gewaardeerd: er is een vrouw die op haar TikTok-profiel de momenten heeft vastgelegd waarop ze haar persoonlijke geschenk aan haar levenspartner gaf, een beslist provocerend geschenk dat ook geniaal is!

Gloria, een TikTok-gebruiker, heeft twee korte video's gepost waarin ze laat zien hoe ze een heel speciaal en heel provocerend cadeau aan haar man heeft gegeven: ze nam een ​​doos en daarin stopte ze alle foto's die ze op papier had afgedrukt van de sexy vrouwen die haar partner had "gewaardeerd” door stiekem "likes" achter te laten op Instagram.

De vrouw schreef op TikTok: "Ik nam voor mijn man dit schattige doosje en vulde het met foto's van alle meisjes die hij leuk vond op Instagram. Ik hoop dat hij het een mooi cadeau vindt!" 

De vrouw pakte een doos, wikkelde deze in rood inpakpapier (een provocerend symbool van liefde en passie), en daarop plakte ze de provocerende foto's van de gebruikers die haar man dagelijks op Instagram had gewaardeerd: eerst identificeerde ze ze, bewaarde ze op haar mobiele telefoon, drukte ze op papier af en elk van de foto's werden rechtop gehouden door tandenstokers, alsof het een heel, heel speciale taart was… 

Advertisement

En te oordelen naar de video die Gloria op haar TikTok-profiel plaatste, lijkt het erop dat haar man niet alleen verrast is, maar ook nogal... in verlegenheid is gebracht! Gloria gaf haar partner een voorbeeldige les door hem een ​​Valentijnscadeau te geven waarvan we zeker weten dat hij die nooit zal vergeten: zal hij de hint begrepen hebben? Zal hij nu stoppen met gluren naar de sociale profielen van andere vrouwen en alleen aan haar als vrouw denken? Na zo'n verrassing weten we het zeker!

Probeer je partner met zoiets te verrassen, wie weet dat hij zich in de toekomst misschien... weet te gedragen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt