Ze worden vriendinnen in het ziekenhuis: 4 jaar later ontmoeten ze elkaar voor een ontroerende fotosessie

Janine image
door Janine

17 Maart 2019

Ze worden vriendinnen in het ziekenhuis: 4 jaar later ontmoeten ze elkaar voor een ontroerende fotosessie
Advertisement

Er zijn verhalen die hoop geven, helpen om te vertrouwen op het leven en ons doen denken dat uiteindelijk alles mogelijk is. Wonderen gebeuren soms, zelfs meer dan één tegelijk, zoals in het geval van 4 kleine meisjes die zich twee jaar geleden op dezelfde plaats bevonden, om dezelfde reden. Die plaats was een ziekenhuis, de reden was om kanker te bestrijden. De gebeurtenis of het lot bracht hen bij elkaar, hun gemeenschappelijke toestand bracht hen samen, en hier is hoe het ging.

YouTube

YouTube

McKinley, Chloe, Ava en Lauren waren allemaal ongeveer 4 of 5 jaar oud toen ze elkaar ontmoetten op de afdeling oncologie van het Johns Hopkins All Children's Hospital in St. Petersburg, Florida. Ava, Lauren en McKinley waren getroffen door een acute lymfoblastische leukemie, Chloe had een zeldzame vorm van longkanker.

Advertisement
YouTube

YouTube

De vier kleine kale strijders kregen onmiddellijk een band, omdat ze in dezelfde situatie zaten, en dezelfde gevoelens en angsten gemeen hadden. Ze gaven elkaar genegenheid, troost en moed, en werden steeds dikkere vriendinnen.

YouTube

YouTube

Voor een kind van die leeftijd is het moeilijk en verdrietig om zo'n drama te ervaren, maar samen zijn heeft alles lichter en draaglijker gemaakt. Wetende dat je niet alleen bent, andere "zussen" ziet met hun vreemde uiterlijk, heeft ervoor gezorgd dat ze zich allemaal iets normaler voelden en vertrouwen hadden in wat er zou gebeuren.

YouTube

YouTube

Net als de kleintjes, kregen de moeders al snel een solide relatie en konden ze vertrouwen op andere vrouwen die elke dag angst en bezorgdheid voelden voor hun kleine meisjes. Na twee jaar behandeling, wonnen de meisjes hun gevecht, ze genazen alle vier en werden ontslagen uit het ziekenhuis.

YouTube

YouTube

Om het geweldige nieuws en hun vriendschap te vieren, besloten McKinley, Chloe, Ava en Lauren elkaar te ontmoeten op de plaats waar ze elkaar hadden ontmoet, op de plek waar ze herboren werden, samen met het medisch en verplegend personeel die hen die lange en moeilijke maanden hielpen en hun levens hebben gered. Hun foto's aan het begin van de reis bekijkend en ze nu zien, vervult je hart van vreugde en emotie. Nu zijn de vier vriendinnen klaar om weer naar school te gaan en vooral om hun leven te leven.

Dit prachtige verhaal laat zien hoe de genegenheid van mensen kan helpen elke uitdaging het hoofd te bieden en te overwinnen.

Advertisement