Van dakloze tot succesvolle manager: het verhaal van Drew, die vandaag werkt geeft aan mensen die op straat leven zoals hij ooit deed - BekijkDezeVideo.nl
x
Van dakloze tot succesvolle manager:…
Een journalist komt een kennel binnen om een verhaal te schrijven, maar een hond houdt niet op hem te omhelzen: uiteindelijk neemt hij het mee Degenen die de kans hebben om met een Schorpioen om te gaan, hebben geluk: er zijn maar weinig mensen zoals zij

Van dakloze tot succesvolle manager: het verhaal van Drew, die vandaag werkt geeft aan mensen die op straat leven zoals hij ooit deed

18 Maart 2019 • Door Janine
5.435
Advertisement

De levensloop is vaak erg onvoorspelbaar. Er zijn gevallen waarin alles in de goede richting lijkt te gaan en plotseling alles ineenstort, of omgekeerd, omstandigheden die doen denken dat alles verloren is en in plaats daarvan alles in jouw voordeel uitpakt.

Het is ook een kwestie van geluk, op het juiste moment op de juiste plek zijn, maar ook van moed en vasthoudendheid, zoals Drew Goodall ruimschoots heeft aangetoond, met zijn reis naar de hel en terug.


foto: Drew Goodall

Toen hij 20 was, was Drew zijn acteercarrière begonnen en nam hij deel aan succesvolle films met beroemde acteurs als Hugh Grant. Ondanks de veelbelovende start liep de situatie vast, die verergerde door slechte ervaringen en slechte investeringen die hem er snel toe brachten veel geld te verliezen.

foto: Drew Goodall

Terugkeren naar zijn ouders zou betekenen dat hij zijn falen had toegegeven, dus besloot hij het niet op te geven. Helaas zorgde zijn trots ervoor dat hij uit huis werd gezet en ongeveer zes maanden op straat woonde. Deze periode was erg moeilijk, door te bedelen om eten, zichzelf over te geven aan alcohol en met alle dagelijkse problemen die deze situatie met zich meebrengt om te gaan.

Advertisement
foto: Drew Goodall

Hij begon de schoenen van voorbijgangers te poetsen om wat geld te verdienen, rekenend op het aantal Londenaren dat elke dag naar zijn werk gaat. Een paar maanden later opende een van zijn meest frequente klanten zijn eigen winkel bij de ingang waar Drew werkte, en besloot hem in dienst te nemen. Deze gelegenheid stelde hem in staat om op te krabbelen en ook genoeg ervaring op te doen om zijn eigen bedrijf te starten en te openen.

foto: Drew Goodall

Dat kleine project is Sunshine Shoeshine geworden, een schoenpoetsbedrijf waar Drew vandaag tientallen daklozen heeft ingehuurd. Als succesvolle manager verdient hij nu ongeveer 300 duizend dollar per jaar, en wijdt zijn leven aan het geven van een kans aan de minder bedeelden.

Drew is het levende voorbeeld van hoe iemand kan veranderen, maar ook hoe iemand waar mogelijk kan bijdragen om de wereld beter te maken. Wat hij meemaakte kenmerkte hem voor altijd en hij besloot zijn aandeel te geven om zoveel mogelijk mensen uit dezelfde situatie te helpen die hij zelf ook had meegemaakt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt