Degenen die de kans hebben om met een Schorpioen om te gaan, hebben geluk: er zijn maar weinig mensen zoals zij - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Degenen die de kans hebben om met een…
Van dakloze tot succesvolle manager: het verhaal van Drew, die vandaag werkt geeft aan mensen die op straat leven zoals hij ooit deed Elke dag stopt deze 94-jarige man om met schoolkinderen grapjes te maken en geeft hen levensadvies: nu is hij hun mascotte

Degenen die de kans hebben om met een Schorpioen om te gaan, hebben geluk: er zijn maar weinig mensen zoals zij

Door Janine
13.935
Advertisement

Degenen die onder het teken van Schorpioen zijn geboren, zijn uniek in hun soort, omdat dit teken uniek is van de hele dierenriem. Het hebben van een vriend of partner die gedomineerd wordt door de bovengenoemde constellatie in iemands leven is ongetwijfeld een groot fortuin, maar het kan ook een uitdaging zijn. In feite zijn het individuen die gedomineerd worden door passie en emotie, die volgens hun instinct leven, in positieve of negatieve zin, in gevoelens net als in het dagelijks leven.

De Schorpioen leeft van excessen, "te veel" is de enige manier om zichzelf te uiten, in de liefde, het werk, in relaties, in praktisch alles wat hij doet. Hij kan in staat zijn tot immense genegenheid en tederheid net als extreme jaloezie en bezitterigheid.

Deze voortdurende overgang van de hel naar het paradijs legt zeker een druk op diegenen die met deze mensen omgaan, maar het is evenzeer waar dat met hen de "reis" veel interessanter is.

Voor schorpioenen betekent geluk euforie, verdriet betekent depressie, zijn vreugde steekt iedereen in de buurt aan, woede houdt het risico in dat iedereen erin mee gesleept wordt. De gebreken worden geaccentueerd en verbitterd, maar ook de verdiensten worden omgezet in gebaren en manifestaties van enorme moed en altruïsme.

Met een Schorpioen naast je verveel je je nooit, zowel wanneer je het voorwerp bent van verlangen als van minachting, van liefde als van haat. Iedereen die het leven met zo iemand deelt, voelt zich op een voetstuk geplaatst, maar kan met geweld worden neergehaald als hij zijn verwachtingen verraadt of teleurstelt.

Schorpioenen zijn ook bekwame manipulators, van nature empathisch, ze weten hoe ze schuldgevoelens en elk ander element moeten gebruiken om de zwakheden van anderen te benutten.

Het hebben van een Schorpioen als bondgenoot betekent dat je kunt rekenen op loyale en betrouwbare ondersteuning. Het tot een vijand maken vertaalt zich in het ongelooflijk ingewikkeld maken van het leven. De bepaling van dit teken is een van zijn belangrijkste kwaliteiten, net als het vermogen om mensen te lezen en te ontcijferen, dus proberen om hen te misleiden is nutteloos en schadelijk.

Net zoals hij in staat is om "schade aan te richten", weet de Schorpioen hoe het zijn fouten kan verhelpen en wanneer hij zich geliefd voelt, zijn de gevoelens wederzijds door ze te vermenigvuldigen. Een relatie met dit teken is net als je hart in een kluis leggen, vertrouwen op iemand die er altijd zal zijn in tijden van nood.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt