Ze baart een prachtig meisje met wit haar en haar foto's gaan het web over - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze baart een prachtig meisje met wit…
Toen hij twaalf was, gaf zijn moeder hem een smartphone, maar eerst De jongen weigert zijn benen van de stoelen te halen: een onbekende gaat erop zitten om hem een lesje te leren

Ze baart een prachtig meisje met wit haar en haar foto's gaan het web over

2.412
Advertisement

Het krijgen van een kind is zeker een ervaring die het leven van een mens markeert, op elke leeftijd. Plotseling heb je een nieuw wezen op aarde gezet en begint naar je te kijken zoals niemand je ooit eerder aankeek: jij bent zijn wereld en hij wordt de jouwe.

Elk kind is speciaal voor zijn ouders, maar soms wordt dit unieke karakter ook benadrukt door bijzondere fysieke aspecten. Dit is het geval van de kleine Devina, een meisje met gedeeltelijk albinisme: zodra ze werd geboren, brak ze niet alleen de harten van haar ouders, maar ook van duizenden mensen over de hele wereld. En door naar de foto's te kijken, begrijp je waarom.

foto: Jessica Smith

Jessica Smith, haar moeder, had een heel normale zwangerschap en ook tijdens de bevalling - die plaatsvond op 1 mei 2017 - ging alles goed. De baby was in orde, woog meer dan 3 kg en was 48 cm lang. Bovendien had ze prachtig sneeuwwit haar.

foto: Jessica Smith

Het meisje is gedeeltelijk albino, maar gezien de vooruitgang van de gezondheidszorg van vandaag zal het geen probleem zijn. Ze moet alleen periodieke controles uitvoeren en haar gezichtsvermogen in de gaten houden, maar dit zijn niets dan details in vergelijking met de vreugde die ze deze familie bracht.

Advertisement
foto: Jessica Smith

Na haar geboorte deelde Jessica de foto's online, die de harten van de mensen hebben gewonnen: duizenden mensen hebben ze gedeeld en bewonderd, en hebben een origineel en krachtig welkom aan dit prachtige meisje gegeven. Welkom Devina, het lieve meisje met sneeuwwit haar!

 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt