Kind ziet twee meisjes in trouwjurken en zegt: "Het zijn sprookjesprinsessen!"

Janine image
door Janine

22 December 2021

Kind ziet twee meisjes in trouwjurken en zegt: "Het zijn sprookjesprinsessen!"
Advertisement

Hoewel we in een samenleving leven die steeds progressiever wordt en openstaat voor het waarderen van diversiteit, moeten er nog stappen worden ondernomen om ervoor te zorgen dat mensen, iedereen, alle soorten minderheden bereidwillig accepteren. Of het nu gaat om etniciteit, religie, geaardheid of de fysieke verschijning, nog niet iedereen is klaar om elk vooroordeel tegen de “gemarginaliseerden” uit de samenleving te verwijderen. Maar er lijkt hoop te komen van de allerlaatste generatie, oftewel onze kinderen...

via Mirror UK

Advertisement

Om te getuigen hoe kinderen soms echt speciaal zijn en mensen zien zoals ze werkelijk zijn zonder vooroordelen die typerend zijn voor de volwassen wereld, is er het paar gevormd door Bea en Emma Webster-Mockett; de twee Engelse meisjes trouwden in 2017 en vierden hun bijzondere moment door hun fotoreportage te laten plaatsvinden op de prachtige en suggestieve locatie van de botanische tuinen van Glasgow. Terwijl het bruidspaar daar was om hun moment samen met de ingehuurde fotograaf te vieren, gebeurde er iets dat schijnbaar eenvoudig maar tegelijkertijd buitengewoon was...

Advertisement
bea_p_webster/Twitter

bea_p_webster/Twitter

Een klein kind dat met zijn moeder aan het wandelen was in de Glasgow Botanic Gardens, zag Emma en Bea over straat lopen in hun zeer elegante witte jurken, hij stopte zijn moeder en riep met ogen vol verbazing uit: "Kijk mama, dat zijn twee prinsessen!"

Een reactie die de twee pasgetrouwde meisjes nooit hadden verwacht, omdat ze vaker gemene dingen hoorden van mensen die de vorm van hun liefde niet accepteerden, dan dat ze die buitengewone en onverwachte complimenten van een kind kregen. Een kind dat, vanwege zijn leeftijd, nog niet "bevuild" was door de visie vol vooroordelen en sociale banden die nog steeds niet gunstig staan ​​tegenover relaties tussen twee mannen, of tussen twee vrouwen; voor het kind waren het gewoon twee mooie prinsessen, alsof ze uit een sprookjesboek kwamen dat zijn moeder hem elke avond voor het slapengaan voorlas.

bea_p_webster/Twitter

bea_p_webster/Twitter

Uiteraard werd het tedere en onverwachte moment vereeuwigd door de fotograaf die de fotoshoot van de meisjes verzorgde, terwijl Bea Webster op Twitter de ontroerende beelden plaatste van het moment waarop ze werden aangehouden door het vriendelijke kind dat betoverd was door hun schoonheid en geluk.

We wensen jullie een heel gelukkig leven, Emma en Bea!

Advertisement