Het teken Stier is een levende leugendetector: vertel hem geen onzin

Janine

26 Maart 2019

Het teken Stier is een levende leugendetector: vertel hem geen onzin
Advertisement

De Stier is het meest eerlijke en loyale teken van de hele dierenriem, hij is concreet en trouw, en zal je nooit verraden. Degenen die ervoor kiezen om met een persoon te zijn die onder deze hemel is geboren, hebben een gigantische taak voor de boeg, maar het blijft de moeite waard om ze in de buurt te hebben. De emotiviteit is zijn zwakke punt en hij vindt het erg moeilijk om zijn gevoelens te uiten, hij worstelt constant met zijn innerlijke zelf, maar in werkelijkheid houdt hij van degenen die dicht bij hem staan met zijn hele zelf.

Advertisement
pxhere

pxhere

De ferme en veilige pas is die van iemand die altijd een stevig harnas draagt, niet zozeer om zichzelf van buitenaf te beschermen als om te verbergen en te bevatten wat hij vanbinnen voelt. In de liefde geeft de Stier zich met hart en ziel, wanneer hij met iemand samen is ziet hij het nooit alleen als tijdverdrijf, maar als een echte en diepgaande interesse.

De aandacht voor details wordt alleen geëvenaard door zijn respect voor de partner, zodat je volledig vertrouwen kunt hebben en je volledig kunt openen, zonder bang te zijn gekwetst te worden. Voor een Stier zijn de feiten veel belangrijker dan woorden, en hij toont het met veel kleine dagelijkse gebaren die al zijn genegenheid onthullen.

Degenen die onder dit teken geboren zijn, zijn echte leugendetectors, ze begrijpen wanneer iemand tegen hen liegt en ze zijn zelf ook niet in staat om leugens te vertellen. In plaats van gewoon iemand te vertellen wat ze graag zouden willen horen, geven ze er de voorkeur aan om oprecht te zijn, hoewel het pijn kan doen en niet prettig is om te accepteren.

De geest van deze personen rust nooit en is voortdurend in beweging. Ze kunnen 's nachts opgewonden wakker worden omdat ze nooit ophouden met denken en nauwelijks weten hoe ze zich moeten ontspannen. Ze hebben moeite hun onvrede te uiten, dus als ze besluiten het toch te doen, luister dan aandachtig.

Advertisement
Maxpixel

Maxpixel

Het karakter van een Stier is nogal overheersend en vooral in relaties neigen ze ertoe om de partner onvrijwillig te negeren. Zo'n persoonlijkheid gaat slecht samen met iemand die net zo'n sterk karakter heeft, maar het kan samengaan met iemand die meegaander is en niet concurreert. De individuen die het beste bij dit teken passen zijn degenen die weten hoe ze naast hen moeten staan door voorzichtig te zeggen en hen een duwtje te geven om betere mensen te worden.

Als iemand ze op een fout wijst, zijn ze extreem gevoelig, maar als je het ze diplomatiek vertelt en hen helpt een fout te begrijpen, gaan ze meteen aan de slag om de ideale metgezel te worden.

Advertisement