Tweelingen zijn romantische mensen en het is de moeite waard om voor hen te vechten: maar denk niet dat je ze aan het lijntje kunt houden

Janine image
door Janine

09 April 2019

Tweelingen zijn romantische mensen en het is de moeite waard om voor hen te vechten: maar denk niet dat je ze aan het lijntje kunt houden
Advertisement

Wat altijd over dit teken is gezegd, komt absoluut met de waarheid overeen, dat wil zeggen de aanwezigheid van twee identiteiten die elkaar afwisselen volgens contexten en situaties. Deze dualiteit stelt degenen die geboren zijn onder de Tweeling hemel in staat om altijd twee verschillende uitgangspunten te overwegen en daarom ook om te begrijpen en te vergeven. In de liefde hebben ze het nodig dat de mentale aantrekkingskracht net zo sterk is als fysieke aantrekking, ze zijn romantisch en geboren leiders.

Advertisement
Tweelingen zijn romantische mensen en het is de moeite waard om voor hen te vechten: maar denk niet dat je ze aan het lijntje kunt houden - 1

Ze zijn sociaal en solitair, zorgeloos en diep, twee kanten van dezelfde medaille die constant ronddraait en vaak het hoofd doet duizelen naar wie ermee te maken heeft. Tweelingen weten hoe ze open moeten staan voor iedereen, maar ze vertrouwen er slechts een paar. Ze worden niet snel verliefd, maar wanneer dat gebeurt, betekent dit dat de partner een persoon is die in staat is om hun complexiteit te begrijpen en te accepteren.

Ongeacht de genegenheid en de band met iemand, geven ze nooit hun ruimte en onafhankelijkheid op. Tweelingen zijn echte workaholics en streven voortdurend naar succes. Ze haten degenen die hen vertragen of degenen die proberen hen aan de leiband te houden, een nutteloze en contraproductieve onderneming.

Hoewel ze veel eisen van degenen die aan hun zijde staan, doen ze hun best om te zijn en alles te geven wat hun partner nodig heeft. Zowel naar anderen als naar zichzelf toe nemen ze de filosofie van "hier en nu" aan, ze leven in het heden en laten zich niet verankeren of bang maken voor het verleden.

Een Tweeling weet hoe hij de levens moet vullen van de mensen waar hij echt om geeft, met kleine en grote gebaren die hij altijd met absolute natuurlijkheid doet. Wie is geboren onder dit teken, achtervolgt het protagonisme niet als een doel op zich, maar wordt automatisch een referentiepunt voor iedereen.

Advertisement
Maxpixel

Maxpixel

Tweelingen zijn verleiders en veroveraars, je wordt snel verliefd op hen en maken zelfs de meest uitgebalanceerde mensen jaloers en bezitterig. Ze lijken zelfverzekerd en vastbesloten in alles wat ze doen, maar ze hebben ook geruststelling nodig, om te weten dat wat ze zeggen, denken en doen wordt gedeeld door degenen die van hen houden.

De relaties met deze individuen zijn elke dag "pijn en vreugde", maar ze weten hoe ze moeten laten zien wat onvoorwaardelijke liefde betekent, ze zijn eerlijk en liegen nooit. Een leven met hen is een uitdaging, maar de prijs is elke opoffering waard.

Advertisement