Het teken van Schorpioen is loyaal en eerlijk, maar verraad hem niet: je speelt met vuur

Janine image
door Janine

04 April 2019

Het teken van Schorpioen is loyaal en eerlijk, maar verraad hem niet: je speelt met vuur
Advertisement

Onder de sterrenbeelden die het meest te maken hebben met het symbool van vuur, heeft de Schorpioen onder zijn kenmerken een kalme, vriendelijke, onbaatzuchtige en zeer loyale geest tegenover vrienden, familieleden en geliefden.

Tegelijkertijd moet zijn totale vertrouwen dat hij de mensen die het dichtst bij hem staan geeft niet verraden worden: dit moet je weten over de mensen die geboren zijn tussen 24 oktober en 22 november, die je absoluut in gedachten moet houden, vooral als je met zo iemand samen bent!

Advertisement
DarkWorkX/Pixabay

DarkWorkX/Pixabay

De Schorpioen is een trouw teken, hij zal nooit verraden. Als je zijn loyaliteit krijgt, ben je zijn beste vriend. Maar wees voorzichtig om dit vertrouwen niet te schenden, omdat ze niet gemakkelijk vergeven en meedogenloos kunnen zijn met degenen die oneerlijk tegenover hen zijn; verwacht het vuur van duizend zonnen als je het vertrouwen van een schorpioen verraadt!

Juist om deze reden is het sterrenbeeld gekoppeld aan het symbool van vuur en passie; voor schorpioenen tellen emoties veel en ze zijn vaak erg gevoelig voor extreme hoogte- en dieptepunten. Het is geen toeval dat het tumultueuze minnaars kunnen zijn! Maar tegelijkertijd hebben degenen die bij dit teken horen geen partner nodig; het is veel gemakkelijker dat jij de eerste stap zet dan zij, altijd geneigd om te willen, maar nooit om hun object van verlangen te krijgen.

Advertisement
Unsplash

Unsplash

Het is in feite bekend dat Schorpioenen de voorkeur geven aan het mysterie, hun verbeelding; vol vragen en nieuwsgierigheid, maken ze deel uit van een groep waarvan het hoofdkenmerk die van voortdurende nieuwsgierigheid is. Deze drang om te leren en te weten ten koste van alles houdt ook verband met een ander aspect van het sterrenbeeld, de passie voor kennis; je zult nooit een Schorpioen leren kennen zonder een boek in zijn hand!

Ten slotte, juist omdat het een teken van vuur is, gepassioneerd en onstuimig, is Schorpioen een persoonlijkheid met onafhankelijke kenmerken, die precies doet wat hij wil zonder tussenkomst van wie dan ook; ze luisteren graag naar je mening, maar heb niet de illusie dat je hen kunt overtuigen van jouw standpunt!

En jij, geboren onder het teken van Schorpioen, herken je jezelf in onze beschrijving?

Advertisement