Het teken van Schorpioen is loyaal en eerlijk, maar verraad hem niet: je speelt met vuur! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Het teken van Schorpioen is loyaal en…
De acteur Morgan Freeman verandert zijn 50-hectare grote ranch in een paradijs om de bijen te redden Kinderen vroeg op bed leggen is goed voor hun gezondheid, net als deze andere 8 gewoontes

Het teken van Schorpioen is loyaal en eerlijk, maar verraad hem niet: je speelt met vuur!

3.773
Advertisement

Onder de sterrenbeelden die het meest te maken hebben met het symbool van vuur, heeft de Schorpioen onder zijn kenmerken een kalme, vriendelijke, onbaatzuchtige en zeer loyale geest tegenover vrienden, familieleden en geliefden.

Tegelijkertijd moet zijn totale vertrouwen dat hij de mensen die het dichtst bij hem staan geeft niet verraden worden: dit moet je weten over de mensen die geboren zijn tussen 24 oktober en 22 november, die je absoluut in gedachten moet houden, vooral als je met zo iemand samen bent!

De Schorpioen is een trouw teken, hij zal nooit verraden. Als je zijn loyaliteit krijgt, ben je zijn beste vriend. Maar wees voorzichtig om dit vertrouwen niet te schenden, omdat ze niet gemakkelijk vergeven en meedogenloos kunnen zijn met degenen die oneerlijk tegenover hen zijn; verwacht het vuur van duizend zonnen als je het vertrouwen van een schorpioen verraadt!

Juist om deze reden is het sterrenbeeld gekoppeld aan het symbool van vuur en passie; voor schorpioenen tellen emoties veel en ze zijn vaak erg gevoelig voor extreme hoogte- en dieptepunten. Het is geen toeval dat het tumultueuze minnaars kunnen zijn! Maar tegelijkertijd hebben degenen die bij dit teken horen geen partner nodig; het is veel gemakkelijker dat jij de eerste stap zet dan zij, altijd geneigd om te willen, maar nooit om hun object van verlangen te krijgen.

foto: Unsplash

Het is in feite bekend dat Schorpioenen de voorkeur geven aan het mysterie, hun verbeelding; vol vragen en nieuwsgierigheid, maken ze deel uit van een groep waarvan het hoofdkenmerk die van voortdurende nieuwsgierigheid is. Deze drang om te leren en te weten ten koste van alles houdt ook verband met een ander aspect van het sterrenbeeld, de passie voor kennis; je zult nooit een Schorpioen leren kennen zonder een boek in zijn hand!

Ten slotte, juist omdat het een teken van vuur is, gepassioneerd en onstuimig, is Schorpioen een persoonlijkheid met onafhankelijke kenmerken, die precies doet wat hij wil zonder tussenkomst van wie dan ook; ze luisteren graag naar je mening, maar heb niet de illusie dat je hen kunt overtuigen van jouw standpunt!

En jij, geboren onder het teken van Schorpioen, herken je jezelf in onze beschrijving?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt