Een kat in huis hebben, houdt de negativiteit weg: ze verdrijven boze geesten en zijn goed voor de ziel - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een kat in huis hebben, houdt de negativiteit…
Deze oma brengt voedsel naar de daklozen op ijskoude winternachten en heeft de hele wereld ontroerd De vrouw verliest haar gezichtsvermogen, zodoende leert de man haar op te maken zodat ze zich altijd mooi voelt

Een kat in huis hebben, houdt de negativiteit weg: ze verdrijven boze geesten en zijn goed voor de ziel

12.936
Advertisement

Heb je ooit het gevoel gehad dat je kat dingen opmerkt of ziet die wij niet kunnen zien? Het wetenschappelijke antwoord is vrij eenvoudig: onze kattenvrienden hebben speciale "radars", dat wil zeggen, ze hebben capaciteiten die hen in staat stellen om frequenties op te pakken die onmogelijk te bevatten zijn in de natuur. In ieder geval voor ons mensen.

Een recente wetenschappelijke studie heeft ook bevestigd dat katten, vanwege hun sterke gevoeligheid voor frequenties, in contact kunnen komen met een verborgen dimensie. Zo kom je hierachter!

foto: Pixnio

Een studie uitgevoerd door de City University van Londen bevestigde dat veel van de katachtigen in het Verenigd Koninkrijk frequenties kunnen waarnemen die mensen niet kunnen opmerken; dit alles dankzij ultraviolet licht, een golflengte voorbij zichtbaar licht van rood naar paars die mensen niet kunnen zien. Deze “superkracht” van onze kattenvrienden stelt hen in staat om verborgen dingen te zien en waar te nemen, onzichtbaar voor menselijke frequenties. Een andere voor ons onbekende dimensie?

Volgens een onderzoek van Medical News Today onder 2000 eigenaren van huisdieren in het Verenigd Koninkrijk, gelooft meer dan 30% van de mensen dat hun huisdieren hen beschermen tegen geesten en spoken. Veel eigenaren van huisdieren hebben gemeld dat hun honden of katten hen waarschuwen voor een bovennatuurlijke aanwezigheid door te blaffen, grommen of in het niets te staren, of weg te gaan van iets dat niet kan worden gezien!

Het is geen toeval dat het hetzelfde onderzoek is als hierboven vermeld, wat suggereert dat, naast het feit dat het in staat is om “boze geesten of negativiteit binnenin het huis te vangen”, de kat ook psychische krachten kan hebben; volgens Brits onderzoek is 75% van de eigenaren van huisdieren van mening dat hun huisdieren het kunnen waarnemen wanneer een familielid naar huis komt of wanneer hij op het punt staat het huis te verlaten. Anderen hebben gezegd dat hun huisdieren weten wanneer het etenstijd is, terwijl sommigen hebben gezegd dat hun dieren zelfs kunnen voelen wanneer er een storm op komst is!

Advertisement

Wat betreft de voordelen van het hebben van een kat en zijn krachten om negativiteit af te wenden, heeft recent wetenschappelijk onderzoek ontdekt dat het hebben van een kat helpt om stress en angst te verlichten, waarvan bekend is dat het helpt beschermen tegen hartziekten door het verlagen van de bloeddruk en de hartslag, terwijl andere onderzoeken zelfs beweren dat je kunt mediteren met je kat en er buitengewone gezondheidsvoordelen van kunt krijgen!

Dit alles om je de bevestiging te geven dat, voor het geval je een kat in huis hebt, je hem dichtbij je moet houden: het is de beste spirituele gids die je ooit in je leven kunt hebben!

Source: 

 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt