Als je zijn vertrouwen beschaamt, betekent dit het einde: dit zijn alle geheimen van de Leeuw

Janine image
door Janine

12 April 2019

Als je zijn vertrouwen beschaamt, betekent dit het einde: dit zijn alle geheimen van de Leeuw
Advertisement

Een van de sterkste eigenschappen van degenen die onder het sterrenbeeld Leeuw geboren zijn, is het onvermogen om een verraad te tolereren of zelfs te vergeven. Voor hen is vertrouwen heilig, zowel in de liefde als in vriendschap, in belangrijke dingen als in het meest futiele. Wanneer dit element faalt, is het praktisch onmogelijk om een relatie te herstellen. Een teleurstelling in deze hachelijke situatie van het leven is als een wond die nooit zal genezen. Maar dit is slechts een onderdeel van een nobel en complex teken.

Advertisement
pxhere

pxhere

De Leeuw vraagt constant aandacht voor zichzelf, het is niet genoeg om aanwezig te zijn in zijn leven, of nog erger om belangstelling te simuleren. Doen alsof je genegenheid of zorg voelt, is contraproductief, omdat het erin zal slagen het zich te realiseren en het zal interpreteren alsof hij in de maling wordt genomen, een gebrek aan respect.

Individuen van dit teken zijn erg onafhankelijk, ze houden ervan om al hun persoonlijke zaken alleen af te handelen maar hebben het nodig te weten dat degenen om hen heen er altijd zullen zijn en tot hun beschikking zullen staan. Misschien komt dat moment nooit, maar het simpele feit dat je er voor ze bent, maakt dat ze zich rustiger voelen.

Ze reageren op stress en zorgen door zich nog meer op hun werk te concentreren, maar wanneer ze alleen zijn, vooral 's nachts, worden ze belaagd door twijfel en angst. Als ze zich verwaarloosd voelen en zien dat iemand weggaat, reageren ze door het contact te laten verwateren totdat ze het risico lopen zichzelf volledig te verliezen.

Het zijn geen control freaks, maar ze vinden het niet leuk als ze iets niet in de hand hebben. Dit zijn mensen die in een nogal precaire evenwichtsstaat leven, dus er is weinig voor nodig om hun rust te verstoren. Die paar zekerheden die ze hebben moeten daarom solide en onwrikbaar zijn.

Advertisement
Als je zijn vertrouwen beschaamt, betekent dit het einde: dit zijn alle geheimen van de Leeuw - 2

Het ruwe en soms onvriendelijke karakter is eigenlijk gewoon een masker, een afweersysteem om te voorkomen dat ze zich kwetsbaar tonen. In principe is vertrouwen de sleutel tot alles, dus voordat een Leeuw zich aan je geeft, neemt hij de tijd en wanneer je profiteert van dit geschenk, is zijn woede meedogenloos.

Het teken symboliseert kracht maar bezit ook een geheime gevoeligheid die het verborgen houdt uit angst dat het zal worden vertrapt. Hij weet de beste versie van zichzelf te laten zien als vriend of partner, maar wie dit geschenk ontvangt, moet weten het te verdienen.

Advertisement