Een vrouw vindt een hond in een slechte toestand, genegeerd door iedereen: na 3 maanden is ze onherkenbaar - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vrouw vindt een hond in een slechte…
Dit zijn de 17 planten die de omgeving van je huis schoonmaken, dat zegt de NASA Een hond wacht weken totdat zijn baasjes terugkeren, ondanks dat de vlammen het hele huis hebben verwoest

Een vrouw vindt een hond in een slechte toestand, genegeerd door iedereen: na 3 maanden is ze onherkenbaar

15.347
Advertisement

Wat is het eerste dat in je opkomt als je de naam Hercules hoort? Ongetwijfeld de kracht die de beroemde held van de mythologie onderscheidde. Dezelfde kracht die een andere Hercules had, minder bekend maar niet minder dapper: een bastaardpup die krachtig vocht tegen een ongelukkig lot, zich vastklampend aan het leven.

Het verhaal begint wanneer Pia, een vrouw die we een reddende engel zouden kunnen noemen, werd gebeld door een vriend die haar op de hoogte bracht van een gehavende hond die op straat ronddoolde. Toen ze daar aankwam en het vond, kon ze haar ogen niet geloven.

Hoe is het mogelijk dat niemand hem eerder had geholpen? Waarom was er niemand gestopt om dat arme schepsel te helpen? De hond was letterlijk vel over been, het had zelfs moeite om te ademen en leek elk moment te sterven. Kortom, hij had zich overgegeven.

Maar Pia had niet hetzelfde idee: ze nam het dier voorzichtig mee en ging naar de dierenarts.

De dokter was niet erg optimistisch: ze wachtten een paar dagen af in de kliniek, omdat ze bijna zeker waren dat het einde spoedig zou komen. Maar de hond bleek koppiger dan verwacht. Hij overleefde de eerste paar dagen en Pia nam hem mee naar huis, voedde hem en gaf hem om de paar uur te drinken, in de hoop dat zijn maag weer goed zou werken.

Tweemaal - gaf de vrouw toe - was ze er bijna zeker van dat het beest het niet zou redden, omdat zijn ogen zo dof waren en zijn lichaam zo zwak dat elke ademhaling enorm moeilijk leek. Maar verrassend genoeg vocht het hondje: na ongeveer twee maanden zette het zijn eerste stapjes, toonde grote wilskracht en verdiende de naam Hercules.

Advertisement

Voeding, hygiëne en veel liefde hebben hun effect gehad: de haren zijn weer begonnen te groeien, eerst voorzichtig en daarna steeds sneller. Hercules en Pia begonnen buiten te wandelen en het speelse temperament van het dier kwam eindelijk terug na wie weet hoe lang. Na 3-4 maanden was de hond praktisch onherkenbaar, met een dikke vacht die zijn lichaam bedekte en een nieuwe, heel lieve uitdrukking in zijn ogen.

Toen de hond volledig genezen was en het tijd was om het te laten adopteren, voelde Pia daar niets voor: ze had zo veel liefde gegeven aan dat kleine wezen, dat ze nu een onafscheidelijk gezin waren geworden.

Elke keer als Hercules haar in de ogen kijkt, lijkt ze "dank je wel" te zeggen voor het feit dat ze hem heeft verwelkomd en zijn leven heeft gered, nadat tientallen mensen hem gewoon hadden genegeerd ondanks dat hij er slecht aan toe was.

Advertisement

Al onze bewondering voor Pia, die net als zoveel andere engelen zorgt voor wie in nood is. Er zouden nog veel meer verhalen met een goed einde zoals deze moeten zijn!

Als je op de hoogte wilt blijven van de avonturen van Hercules en zijn vrienden, vind je foto's en video's op zijn Instagram-pagina Herculesysubanda.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt