Een overgrootmoeder ontsnapt uit het verpleeghuis om samen met haar kleindochter een tatoeage te laten zetten

Janine image
door Janine

19 April 2019

Een overgrootmoeder ontsnapt uit het verpleeghuis om samen met haar kleindochter een tatoeage te laten zetten
Advertisement

Als het voor sommige ouderen die in een rustig bejaardentehuis wonen een waar paradijs is, voor anderen met een uitbundiger karakter, is het moeilijk om te wennen aan de dagelijkse routine en gebrek aan nieuwe dingen. Het kan dus gebeuren dat een bewoner besluit om een paar uur te ontsnappen op zoek naar een nieuwe ervaring.

Dit is wat er gebeurde met de sprankelende Sadie Sellers, die op 79-jarige leeftijd vluchtte uit het instituut waar ze woonde om iets heel origineels te gaan doen, met de medeplichtigheid van haar kleindochter.

via mirror.co.uk

Advertisement
Een overgrootmoeder ontsnapt uit het verpleeghuis om samen met haar kleindochter een tatoeage te laten zetten - 1

Het begon allemaal toen haar kleindochter Samantha, die haar vaak bezocht, haar had verteld over de wijdverspreide mode van tatoeages. Het meisje had haar verteld dat tatoeëren inmiddels een gangbare praktijk is geworden, een echte kunstvorm met duizenden verschillende facetten. Sadie moet heel erg gefascineerd zijn geraakt door die verhalen en er ontstond een bepaald idee in haar geest: waarom zou ik zelf geen tatoeage nemen?

Advertisement
publicdomainpictures.net

publicdomainpictures.net

Zodoende kwam op een dag in juli haar zoon Tony haar kamer binnen en vond deze leeg, zonder waarschuwing; hij dacht dat zijn moeder in de gemeenschappelijke ruimte of de badkamer was, maar er was geen spoor van haar te bekennen, dus begonnen ze zich zorgen te maken. Gelukkig bekende een medewerker van het centrum de vrouw te hebben gezien in het gezelschap van haar kleindochter Samantha: toen ze haar bereikten aan de telefoon, verzekerde ze iedereen dat haar oma bij haar was.

Haar zoon ging kort daarna naar hen toe en was heel verbaasd: zijn moeder, met de medeplichtigheid van haar kleindochter, had net een klein hartje op haar linkerschouder getatoeëerd, symbool van de liefde die ze voor elkaar voelen. Ervan overtuigd dat familieleden zouden proberen het haar af te raden, koos Sadie voor een snelle oplossing... en in totale geheimhouding.

"Als je mijn leeftijd hebt, moet je elke dag ten volle leven," verklaarde de oma. En we kunnen het alleen maar met haar eens zijn: het leven is te kort om zonder een beetje gezonde waanzin te leven!

Advertisement