Voor haar 60e verjaardag geeft de familie haar een totaal andere look waardoor ze er veel jonger uitziet - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Voor haar 60e verjaardag geeft de familie…
Geen enkel kind kan gelukkig zijn als zijn ouders voortdurend tegen elkaar schreeuwen 18 moeders die trots de schoonheid van hun kleintjes tonen

Voor haar 60e verjaardag geeft de familie haar een totaal andere look waardoor ze er veel jonger uitziet

Door Janine
30.387
Advertisement

Elke verjaardag is belangrijk, maar sommige betekenen belangrijke doelen, en het is goed om dit op een gedenkwaardige manier te vieren, om dat moment onvergetelijk te maken - maar niet alleen.

Sommige mensen willen dat die data een breekpunt wordt tussen voor en na - zoals in het geval van Kim, die erin slaagde een radicale verandering in haar leven te krijgen, dankzij de hulp van haar familie en make-up artist Christopher van "the MakeOver Guy".

Kim had een wens: een complete metamorfose voor haar 60ste verjaardag. Dus besloot haar dochter om haar een plezier te doen, door haar een verrassing te geven: ze nam contact op met de beroemde make-up artist Christopher van het programma the MakeOver Guy, zodat haar moeder kon deelnemen en haar droom in vervulling kon laten gaan. Op haar 60e verjaardag heeft Kim's familie een leuk plan bedacht om langzaam hun grote geschenk te onthullen: een soort op jacht naar de schat, met aanwijzingen die haar geleidelijk naar de show van the MakeOver Guy leidden.

Kim's verbazing was enorm, ze was geëmotioneerd om te vertrouwen op de bekwame handen van Christopher, die eerst haar figuur bestudeerde: Kim's haar, erg lang en golvend, hoewel in goede staat, paste niet bij haar gezicht en persoonlijkheid. Dus besloot Christopher haar een leuker uiterlijk te geven: hij knipte haar haar korter en krulde het om haar gezicht meer te vullen - ze kreeg een geweldig kapsel.

Vervolgens wijdde hij zich aan haar make-up: met een vleugje kleur op de oogleden, mascara op haar wimpers en wat kleur op de wangen zag Kim er veel jonger uit dan haar 60 jaar - ze was heel blij met het verbluffende en prachtige resultaat. Kim was echter niet de enige die aangenaam verrast was: haar familie kon namelijk hun ogen niet geloven, en iedereen - echtgenoot, kinderen en schoonfamilie - bleef letterlijk sprakeloos tegenover hun nieuwe Kim.

Soms zijn de beste geschenken niet de duurste, maar de meest geniale, of degene die erin slagen om een signaal achter te laten in het diepst van het hart: en voor Kim heeft de transformatie plaatsgevonden, evenals de toewijding van haar familie om van haar verjaardag een gedenkwaardige te maken: bekijk de video om het zelf te zien.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt