Ze is 80 en is haar onverzorgde uiterlijk zat: een kapper verandert haar in een echte prinses - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze is 80 en is haar onverzorgde uiterlijk…
Arme vader bouwt een treintje om zijn drie kinderen te vermaken: een manier om altijd met een glimlach te leven

Ze is 80 en is haar onverzorgde uiterlijk zat: een kapper verandert haar in een echte prinses

02 Oktober 2021 • Door Janine
28.224
Advertisement

Iedereen in het leven moet vroeg of laat veranderen, transformeren. Het maakt deel uit van het spel van de groei, in de overgang van kindertijd naar adolescentie, van adolescentie naar volwassenheid, tot de periode van volwassenheid en de derde leeftijd, die van de ouderdom. Juist in deze laatste fase voelen veel mannen en vrouwen de behoefte om zichzelf te willen veranderen, te beginnen met hun eigen uiterlijk. En oma Carol is zeker geen uitzondering, een 80-jarige Amerikaanse vrouw die haar uiterlijk beu was…


Oma Carol, een Amerikaanse vrouw die in de Verenigde Staten woont, heeft besloten een moedige keuze te maken: het is jaren geleden dat ze haar uiterlijk, haar look, haar haar enzovoort had vernieuwd, en de vooruitgang van tijd en leeftijd hielp ook niet mee, en dus liet de vrouw zich gaan, opgesloten in haar mentale staat van verlatenheid. Maar Christopher Hopkins zorgde voor een ommekeer.

Hopkins, door velen beschouwd als een genie op het gebied van make-up en pruiken voor vrouwen, is populair geworden op internet dankzij de video's die op YouTube zijn geplaatst, waar hij zorgvuldig de verhalen van zijn klanten vertelt en zichzelf The Makeover Guy noemt. In deze video's is de kijker getuige van de complete transformatie van de vrouwen die zich in het verleden tot hem hebben gewend: van onverzorgde oude vrouwen met een uiterlijk dat te wensen overliet, tot bijna echte koninginnen uit “andere tijden”!

Advertisement

Carol wist dat het de juiste keuze was om zich tot hem te wenden om niet alleen haar uiterlijk te veranderen, waar ze al een tijdje genoeg van had, maar ook haar eigen leven; de vrouw was zich ervan bewust dat verandering en radicale transformatie de meest geschikte manier zouden zijn om opnieuw te beginnen en de kracht te vinden om haar zelfrespect terug te krijgen. En zo gebeurde!

Je kunt de volledige video van Carol's transformatie door Christopher Hopkins hier bekijken:

Kijk eens, nu is ze echt onherkenbaar!

Het “wonder” dat Christopher Hopkins en zijn team hebben verricht is werkelijk buitengewoon, en nu voelt Carol zich een compleet nieuw mens: nu kan ze eindelijk de bladzijde omslaan en een tweede leven leiden; het maakt niet uit dat Carol al 80 is, het is nooit te laat om... helemaal opnieuw te beginnen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt