Dit meisje slaagt erin om in een ander persoon te veranderen dankzij haar make-upvaardigheden - BekijkDezeVideo.nl
x
Dit meisje slaagt erin om in een ander…
Rijke klanten vallen de serveerster lastig, de eigenaar van het restaurant schrijft hen: “Kom niet terug naar mijn restaurant

Dit meisje slaagt erin om in een ander persoon te veranderen dankzij haar make-upvaardigheden

10 Mei 2022 • Door Janine
1.792
Advertisement

De laatste jaren horen we steeds vaker over make-up, vooral dankzij sociale netwerken en de vele mensen die begonnen zijn met de mode van video-tutorials. Deze laten zien hoe het mogelijk is, zelfs als je geen expert bent, om een ​​zelfgemaakte make-up te creëren en deze te onderscheiden volgens de evenementen waaraan je deelneemt. Soms gaat men echter verder dan eenvoudige dagelijkse make-up en worden veel mensen als echte kunstenaars beschouwd vanwege de transformaties die ze kunnen creëren dankzij oogschaduw, foundation, lippenstift en nog veel meer.

Een daarvan is een jonge vrouw die op TikTok elke dag haar vakmanschap en magie laat zien dankzij make-up. Van doorsneemeisje tot Barbie, zoals veel gebruikers haar in de opmerkingen hebben gedefinieerd. Laten we meer over haar te weten komen.


Bekend op sociale netwerken als @anastasile, is de hoofdpersoon van dit verhaal erin geslaagd de aandacht van een groot aantal gebruikers te trekken, waardoor ze meer dan een miljoen volgers heeft met in totaal 30 miljoen likes. Immers, als je naar de afbeeldingen en vooral de geplaatste video's kijkt, kun je niet anders dan sprakeloos zijn.

In bijna alle video's zien we haar in eerste instantie verschijnen als een eenvoudig meisje, met alledaagse kleding, niets bijzonders dus. Als je een paar seconden wacht zie je haar veranderen in een "femme fatale".

Verbijsterende beelden die gebruikers sprakeloos maken en hen ertoe brengen haar te feliciteren met haar vaardigheden. "Je hebt zo veel talent!” - zegt iemand, en ook "Het is verbazingwekkend hoe je jezelf in een heel ander persoon weet te transformeren".

Advertisement

Anderen denken er anders over en hebben ook kritiek op haar geuit. Voor sommige gebruikers heeft de transformatie en, zo je wilt, het onherkenbaar worden, iets verontrustends en destabiliserends. “Je ziet er veel ouder uit dan je leeftijd, waarom?” - als je de video's aandachtig bekijkt, is de verandering inderdaad zo radicaal dat ze er veel volwassener uitziet dan in werkelijkheid.

Desalniettemin is Anastasia erin geslaagd een belangrijke groep fans te verzamelen en een zeer hoog aantal views te bereiken en lijkt ze blijkbaar niet te willen stoppen.

Wat vind jij ervan?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt