Dankzij make-up weet ze zichzelf te transformeren in een vrouw die 20 jaar jonger is: ze noemen haar een "oplichter" - BekijkDezeVideo.nl
x
Dankzij make-up weet ze zichzelf te…
Mijn zoon woog bijna 5 kg toen hij werd geboren, nu is hij 11 maanden oud en weegt hij 13 kg: een record De kat redt het leven van haar baasje door op haar buik te springen: ze wist niet dat ze een tumor had

Dankzij make-up weet ze zichzelf te transformeren in een vrouw die 20 jaar jonger is: ze noemen haar een "oplichter"

24 Maart 2022 • Door Janine
1.553
Advertisement

Patricia Lichtenberger is een 47-jarige vrouw die zich, net als zoveel andere vrouwen, mooi wil voelen. In tegenstelling tot vele anderen heeft Patricia echter een uitzonderlijke gave: ze is een echte make-up artist! Het lijkt erop dat oogschaduw, foundation en contouring geen geheimen voor haar hebben. Haar video's op TikTok getuigen van alle vaardigheden van deze moeder die fulltime werkt als verkoopster in een juwelier en die zich in haar vrije tijd graag radicaal transformeert met het gebruik van make-up. Elk van haar transformaties wordt gefilmd en gepubliceerd op TikTok, waar veel gebruikers moeilijk kunnen geloven dat degene in de video altijd dezelfde persoon is.


Patricia verbergt haar ware uiterlijk niet, maar wanneer ze make-up in haar video's laat zien, beschuldigen veel gebruikers haar er eerst van niet dezelfde persoon en vervolgens een "oplichter" te zijn. Op wat voor manier? Welnu, make-up is een "magische" truc die, indien goed gebruikt, erin slaagt de zwakke punten te verbergen en de sterke in je voordeel te verbeteren. Patricia Lichtenberger is er zo goed in dat ze er na het dragen van haar make-up zelfs 20 jaar jonger uitziet!

Het is onvermijdelijk dat Patricia een echte make-up influencer is geworden, maar het is niet altijd zo vanzelfsprekend geweest: de vrouw begon al in 2016 met het publiceren van video's en was absoluut niet gewend aan de gemeenheid van bepaalde gebruikers die, zelfs als ze haar niet kenden, schreven hoe lelijk ze was.

Sindsdien is haar kanaal echter enorm gegroeid, ondanks beschuldigingen dat ze een "oplichter" zou zijn, en haar video's van voor en na de make-up zijn misschien wel het meest bekeken. "Toen ik mijn make-up video's begon te posten", merkte Patricia op, “noemden mensen me lelijk of zeiden ze 'Wat is er mis met je gezicht?', toen noemden ze me 'oplichter' en ik wist wat ze ermee bedoelden, maar het was zeker niet mijn bedoeling".

Advertisement

"Ik wilde mijn voor en na make-up video's delen, omdat die nare opmerkingen me zo lang pijn deden dat ik depressief werd, totdat ik er eindelijk in slaagde om op te staan ​​en die negatieve opmerkingen om te zetten in iets bitterzoets”, zei Patricia, verwijzend naar haar ervaring.

Haar fans steunen haar omdat ze weten wat Patricia heeft moeten doormaken en ook haar 22-jarige zoon kon niet trotser op haar zijn. Wat is er mis met het tonen van een vaardigheid als die van Patricia? Moeten we noodzakelijkerwijs degenen beschuldigen die op eigen kracht zichzelf hebben weten te verbeteren en een compromis met zichzelf hebben gesloten? Jezelf accepteren is nooit gemakkelijk, maar als Patricia een manier heeft gevonden om het te doen, zelfs door middel van make-up, waarom zou je haar dan zo bekritiseren?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt