80-jarige oma laat zich door haar kleindochter opmaken: het eindresultaat is verrassend - BekijkDezeVideo.nl
x
80-jarige oma laat zich door haar kleindochter…
Lerares werkt ook 's nachts als chauffeur om kerstcadeaus te kunnen kopen voor haar kleine leerlingen in moeilijkheden (+ VIDEO) Hij vraagt haar ten huwelijk met dezelfde ring die hij gebruikte met zijn ex: de vrouw is radeloos

80-jarige oma laat zich door haar kleindochter opmaken: het eindresultaat is verrassend

16 December 2021 • Door Janine
9.882
Advertisement

Als het correct wordt gebruikt, kan make-up een buitengewone bondgenoot zijn om te weten hoe onvolkomenheden in het gezicht te verbergen of om er een ​​paar jaar jonger uit te zien; niet alle mensen die de drempel van de ouderdom hebben bereikt, voelen zich gelukkig met het verstrijken van de tijd en de rimpels die op hun gezicht verschijnen, net zoals ze zich even bezorgd voelen over het verlies van de glans en de charme die ze hadden toen ze jonger waren. Hoe kun je wat verloren jeugd en wat gezonde charme terug krijgen? In deze gevallen zorgt make-up daarvoor!


De voordelen en de magie van make-up zijn de grote hoofdrolspelers van dit make-oververhaal, waarin een 80-jarige grootmoeder, die haar onverzorgde uiterlijk zat was, besloot haar kleindochter haar make-up te laten doen en zichzelf te transformeren in een prinses die eruitziet als uit een sprookjesboek. De grootmoeder wilde zich tenslotte gewoon weer mooi voelen.

De 80-jarige vrouw heet Livia Lilly, ze woont in Kroatië en werd zonder haar medeweten een fenomeen op het web toen haar kleindochter Tea Mua Flego, een professionele visagiste, besloot dat ze haar bejaarde familielid zou helpen zich mooier te laten voelen; het resultaat van dit ongelooflijke experiment is echt verrassend en onverwacht.

Er was weinig voor nodig, alleen een vaardig gebruik van contouren, lippenstift, valse wimpers en de professionele en creatieve hand van Tea om haar grootmoeder te transformeren in een filmster waar al haar leeftijdsgenoten jaloers op zouden zijn. Tea ging naar het verpleeghuis waar haar oma woont om haar op te kunnen maken, en nu ziet ze er bijna dertig jaar jonger uit: "In een verpleeghuis zitten en leren over de vele positieve reacties van de hele wereld over haar uiterlijk betekent veel voor haar!"

Advertisement

En in feite gingen de berichten op Instagram waarin Livia Lilly de hoofdrolspeelster is met haar oogverblindende uiterlijk meteen de ronde over het web en verdiende ze 25.000 likes op dezelfde dag dat Tea de "fotoshoot" met haar grappige grootmoeder publiceerde. Zien is geloven!

Geen twijfel mogelijk, oma Livia is nu echt onherkenbaar, en met die professionele make-up op haar gezicht ziet ze er zeker dertig jaar jonger uit. Wat vind jij, heb je liever vrouwelijke schoonheid met een vleugje make-up of kies je voor natuurlijke schoonheid?

Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Je kunt hier het artistieke en professionele pad van Tea Mua Flego blijven volgen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt