Haar man dwong haar om te kiezen tussen hem en haar honden: de keuze van Liz is voor velen een inspiratie - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Haar man dwong haar om te kiezen tussen…
Mannen die vreemdgaan zijn minder intelligent dan trouwe mannen: dat onthult een onderzoek Elke dinsdag wacht het kind op de komst van de vuilnismannen: hun speciale vriendschap zal je hart verwarmen

Haar man dwong haar om te kiezen tussen hem en haar honden: de keuze van Liz is voor velen een inspiratie

Door Janine
13.663
Advertisement

Kiezen tussen een levenspartner en honden? Het lijkt ongebruikelijk, maar een Engelse vrouw deed het.

Haar naam is Liz Haslam en haar taak is om pups in moeilijkheden te helpen. Tijdens haar leven deed ze dat met zoveel zorg, dat ze afstand deed van een relatie.

Liz ontmoette Mike op 16-jarige leeftijd. De twee werden verliefd, gingen trouwen en gingen samen in een huisje met een groot terrein in Barnham, Engeland wonen.

Vijfentwintig jaar huwelijk en een kind later, werd het steeds moeilijker voor het paar om hun negatieve momenten en dagelijkse moeilijkheden te overwinnen, zodat ze in een soort van “tweespalt” kwamen.

Mike was namelijk moe van een relatie die om de honden draaide waar zijn vrouw voor zorgde in hun huis, en plaatste de vrouw voor een keuze: hij of de dieren.

En Liz koos voor het laatste. Ze zou de honden voor niets ter wereld hebben opgegeven, omdat ze haar altijd gelukkig hadden gemaakt, waardoor ze BedForBullies heeft opgericht, haar activiteit van redding, herstel en adoptie van bulldog terriers met medische of gedragsproblemen.

Advertisement

Dus gingen de twee uit elkaar. Mike voelde dat hij in een lagere positie was geplaatst dan de honden, verwaarloosd door zijn vrouw in de naam van een passie die te aanwezig was geworden in hun relatie.

De man zei dat Liz bijna de hele dag met de dieren optrok, voor hen zorgde, wandelingen maakte en veel geld besteedde aan medicijnen en behandelingen.

Met een unieke toewijding van de eigenaresse, blijft BedForBullies een zeer belangrijke liefdadigheidsinstelling voor honden, aangezien Liz puppy's accepteert die andere plekken niet willen nemen.

Ze heeft in de loop der jaren meer dan 200 honden gered en verwelkomd en blijft deze activiteit uitoefenen ondanks economische moeilijkheden.

Advertisement

Een passie die echter niet volledig werd gedeeld door haar echtgenoot. Zoals met veel andere mensen, moet men echter beseffen dat Mike niet kon houden van honden tot het punt dat zijn relatie ervoor werd opgeofferd, en daar kun je hem geen ongelijk in geven.

Liz is op haar beurt blij met haar honden en gaat verder met wat ze ervaart als een echte levensmissie.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt